CM ML240R nasıldır?

• Konuyu başlatan RPM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 2.599
Bu RAM'leri bir yandan çok severim diğer taraftan da hiç sevmem.
Çok üzülerek söylemeliyimki üst tarafa konumlandırmanız imkansız. 51mm uzunluğa sahip ve o yanda olan küçük çıkıntılar çoğu sıvı soğutma sisteminde üste koymaya engel. Sizin içinse imkansız o yüzden ön tarafa konumlandırmanız gerek. 240 360mm fark etmeden.

Tamamdır, aslında benim çok da problem teşkil etmiyor, sadece 1 tane fan boşa çıkacak (alacağım TD500 mesh modelinde 4 adet fan var) öndeki fanları da yukarıya takarım artık :D.

@Shuichi Tatsuo @Samotne Ciasteczka bu arada bazı sıvı soğutmalarda olan CPU fan pinlerine takılan şey PF360 modelinde de var mı?
CPU fan error almamızı engelliyordu sanırsam.

Tamamdır, aslında benim çok da problem teşkil etmiyor, sadece 1 tane fan boşa çıkacak (alacağım TD500 mesh modelinde 4 adet fan var) öndeki fanları da yukarıya takarım artık :D:

Olsun belki aynı fanlardan alıp sonradan üste montelersiniz. Yani sıvı soğutma için ön kısımda 3 kasanın içinde duracak 3 fan olur. Bu sıcaklık değerlerinizde düşüşe sebep olur.
Ah bir de kasayı beyaz alırsanız siyah beyaz temalı mutlaka birkaç fotoğrafını yollayında gözümüz bayram etsin :D.
Bu arada bilgisayar konusunda beyaz aşığı bir insanım o yüzden fiyatı uygun diye aldığım siyah kasamın içini beyazlar ile doldurmayı düşünüyorum yandan mor fanlarla tadından yenmez. Hayali bile güzel :D.
İnşallah sorunsuz toplarsınız şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Bazı sıvı soğutmalarda olan CPU fan pinlerine takılan şey PF360 modelinde de var mı?

CPU fan error almamızı engelliyordu sanırsam.

Açıkçası tam olarak ne olduğunu bilmediğimden yorum yapamıyorum.
Ancak kutu içerisinden tüm montaj aparatları fan çoklayıcı kablo harici pek bir şey gelmiyor.
Şu anda müsait olmadığımdan kutya erişemiyorum. Yarın bakarım eğer varsa sizi bilgilendiririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı