CM ML240R nasıldır?

• Konuyu başlatan RPM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 53
  • Görüntüleme 2.589
PF240 mı alsam acaba, hem 400 TL fazla ödememiş olurum, her durumda bana yeterli oluyor zaten.
Sitesinden kontrol ettim, radyatör desteği bu şekilde;
Ekran görüntüsü 2020-11-30 000239.png

Eğer PF360 alırsanız, öne tarafa takın. Kasa ile birlikte gelen fanların 2 tanesini üste, 1 tanesini de arkaya takarsınız.

@hadwiger hocam şu vatandaş TD500 mesh white modelinin üstüne 360mm takmış:

Edit: Ben körüm, sıvı soğutma kablosu öne uzanıyormuş :D.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@hadwiger hocam şu vatandaş TD500 mesh white modelinin üstüne 360mm takmış:
Edit: Ben körüm, sıvı soğutma kablosu öne uzanıyormuş :D.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Radyatör ön tarafta, yukarıya 3 adet fan takmış.

Hocam RAM'leri kapatmadan üste takmanın bir yolu yok mu?

Benim hatam kasa üst tarafa 360mm desteği sunuyormuş. 44mm anakart ile arasında olması gerekiyormuş. RAM boyutunuzu bilemiyorum açıkçası o yüzden tam yorum yapamıyorum ama büyük ihtimalle üst kısma konumlandırılabilir. Üst taraftan 2 tane fan aşağı iniyor gibi düşünün.
Çok büyük bir RAM kullanmıyorsanı sorun yaratmayacağını düşünüyorum.
Radyatör ön tarafta, yukarıya 3 adet fan takmış.

Hocam yanlış yerlere mi bakıyoruz acaba.

1606684060377.png

Sitesinde üst tarafta 360mm desteği bulunduğu yazıyor.

Benim hatam kasa üst tarafa 360mm desteği sunuyormuş. 44mm anakart ile arasında olması gerekiyormuş. RAM boyutunuzu bilemiyorum açıkçası o yüzden tam yorum yapamıyorum ama büyük ihtimalle üst kısma konumlandırılabilir. Üst taraftan 2 tane fan aşağı iniyor gibi düşünün.

Hocam yanlış yerlere mi bakıyoruz acaba.

Eki Görüntüle 756748

Sitesinde üst tarafta 360mm desteği bulunduğu yazıyor.
Ben mesh olmayan TD500'e bakmışım, affedersiniz.

Ben mesh olmayan TD500'e bakmışım, affedersiniz.

Hocam boyuları hakkında çok bilgim yok ama RAM'lerim Corsair Vengeance RGB Pro, G.Skill Ripjaws gibi kenarlardan aşağıya doğru gitmiyor, aksine kenardan yukarıya doğru yükseliyor biraz.

Şöyle bir video buldum, buradaki arkadaşlar benim RAM'lerime benzer D60G RAM'leri kullanıyor ve 240mm model ile temas etmiyor, kasasını bilmiyorum tabii:

SilverStone kalitesinden yana şüphem yok ama söz konusu te*******ik olunca üründe sorun yaşarsam diye korkuyorum.
Te** derken?

Teknobiyotik harika değil ama üzmez. PF360 alıp, Silverstone kalitesini tadın. Boş yere kafanızı meşgul etmeyin :3

Hocam boyuları hakkında çok bilgim yok ama RAM'lerim Corsair Vengeance RGB Pro, G.Skill Ripjaws gibi kenarlardan aşağıya doğru gitmiyor, aksine kenardan yukarıya doğru yükseliyor biraz.

Bu RAM'leri bir yandan çok severim diğer taraftan da hiç sevmem.
Çok üzülerek söylemeliyimki üst tarafa konumlandırmanız imkansız. 51mm uzunluğa sahip ve o yanda olan küçük çıkıntılar çoğu sıvı soğutma sisteminde üste koymaya engel. Sizin içinse imkansız o yüzden ön tarafa konumlandırmanız gerek. 240 360mm fark etmeden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı