R rockey Hectopat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 58 27 Haziran 2016 #1 Selamın Aleyküm arkadaşlar. Bu iki klavye arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Quickfire XT blue switch, Trigger Z ise brown switch modeli.
Selamın Aleyküm arkadaşlar. Bu iki klavye arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? Quickfire XT blue switch, Trigger Z ise brown switch modeli.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 27 Haziran 2016 #2 Brown hem oyun hem de yazı için kullanılabilir. Blue daha çok yazı yazmak için tercih edilen bir Switch ve sesi diğer Switch'lere göre biraz yüksek diye biliyorum. Sessiz bir ortamda diğer insanları rahatsız edebilir.
Brown hem oyun hem de yazı için kullanılabilir. Blue daha çok yazı yazmak için tercih edilen bir Switch ve sesi diğer Switch'lere göre biraz yüksek diye biliyorum. Sessiz bir ortamda diğer insanları rahatsız edebilir.
Ali Keskin Hectopat Katılım 5 Nisan 2016 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2016 #3 Cm Storm Trigger Z.