CM Strom Tigger Z vs Logitech G710+ vs Corsair K65 RGB

Onur Aydın.

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize selamlar mekanik klavyemi (Razer Blackdwidow Chroma) daha sessiz bir klavye almayı düşünüyorum yaklaşık 400-550 TL fiyat aralığında bir klavye almaya karar verdim. Şüçük bir araştırma ile Corsair, CM Strom ve Logitechin arasında kaldım CM Strom'daki switchler ve Logitech'deki switchler brown olduğu için ama RGB aydınlatmaya sahip olmadığı için kararsız kaldım. Corsiar'da ise RED ama RGB bir klavye sizce hangisini tercih etmeliyim ? Brown switchler RED switchlreden tartışmasız daha iyi RGB'de açıkcası önemli bir etken çok kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

Brown olarak yok ,Red olarak var, yakında Technopat incelemesini yapacak. TR layout ve büyük enter olarak satılıyor.
CM Storm SGK-6020-KKCR1-TU MasterKeys Pro L RGB Mekanik Cherry MX RED TR Oyuncu Klavyesi | sanalmarketim
Selam,

Brown olarak yok ,Red olarak var, yakında Technopat incelemesini yapacak. TR layout ve büyük enter olarak satılıyor.
CM Storm SGK-6020-KKCR1-TU MasterKeys Pro L RGB Mekanik Cherry MX RED TR Oyuncu Klavyesi | sanalmarketim
Teşekkürler ben red switch pek tercih etmiyorum şuan brown swichi ve bir klavye için üretilmiş olan (şimdilik) speed switchleri seviyorum fakat şuanda o hiç bir yerde bulunmadığından brown switchli rgb klavyelere şuan bakıyorum bir kaç tane gördüm ama pek ilgi duymadım sevmedim de Amazon'dan o klavyenin brown switchlisini aradım varmış fakat 185 dolar oluyor her şey değil birde üzerine gümrük olduğunda çok daha pahalı oluyor eğer amazondan brown switchli versiyonunu alsam gümrük ödermiyim acaba ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı