E EymNn Centipat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 199 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #1 Bir siteye girdim İslam ile ilgili girdikten sonra siteyi VirusTotal'de URL'sini tarattım. CMC Threat Intelligence diye bir şeye virüs dedi. Kaspersky Mobile ve Avast Mobile bir sorun bulmadı. Ne yapmalıyım?
Bir siteye girdim İslam ile ilgili girdikten sonra siteyi VirusTotal'de URL'sini tarattım. CMC Threat Intelligence diye bir şeye virüs dedi. Kaspersky Mobile ve Avast Mobile bir sorun bulmadı. Ne yapmalıyım?
Arda_Tasdemir Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #2 Kimse mesaj yazmamış ben söyeyeyim eğer 1 tane varsa sıkntı olmaz sen indir internette araştır çıkar zaten.
Kimse mesaj yazmamış ben söyeyeyim eğer 1 tane varsa sıkntı olmaz sen indir internette araştır çıkar zaten.
T Turkıye anlasması Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2016 Mesajlar 1.562 Çözümler 5 31 Mayıs 2023 #3 Kendisi google drive sitesine de virüs diyor. Her dediği site virüs değil ama bazıları öyle.