ameldefterikapayici Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 28 7 Mart 2023 #1 RAM 24 GB Ekran kartı 1080 İşlemci i7 CMD açılmıyor ve resmi de yok. Dosya konumundan baktım mı arama çubuğuna CMD komut istemcisi yazdığımda çıkıyor fakat tıklıyorum bir şey gelmiyor gitmiyor. Resmi de yok. Hiçbir şekilde açılmıyor. Ne yapabilirim?
CMD açılmıyor ve resmi de yok. Dosya konumundan baktım mı arama çubuğuna CMD komut istemcisi yazdığımda çıkıyor fakat tıklıyorum bir şey gelmiyor gitmiyor. Resmi de yok. Hiçbir şekilde açılmıyor. Ne yapabilirim?
Çözüm AYDNd 8 Mart 2023 ameldefterikapayici dedi: Eki Görüntüle 1694980 Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak açınız. Öyle deneyiniz bir de. sfs degil sfc olacak bir de.
ameldefterikapayici dedi: Eki Görüntüle 1694980 Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak açınız. Öyle deneyiniz bir de. sfs degil sfc olacak bir de.
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #21 ameldefterikapayici dedi: o ayar yerini bulamadım abi Genişletmek için tıkla... Yandaki v gibi olan yere tıkla settings açılacak oradan yapacaksın. Artı 0 Eksi
ameldefterikapayici dedi: o ayar yerini bulamadım abi Genişletmek için tıkla... Yandaki v gibi olan yere tıkla settings açılacak oradan yapacaksın.
KS KS ameldefterikapayici Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 28 8 Mart 2023 #22 ameldefterikapayici dedi: o ayar yerini bulamadım abi Genişletmek için tıkla... ya buldumda powershell var direk powershell 7 yok Artı 0 Eksi
ameldefterikapayici dedi: o ayar yerini bulamadım abi Genişletmek için tıkla... ya buldumda powershell var direk powershell 7 yok
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #23 ameldefterikapayici dedi: ya buldumda powershell var direk powershell 7 yok Genişletmek için tıkla... https://github.com/PowerShell/PowerShell/releases/download/v7.3.2/PowerShell-7.3.2-win-x64.msi kur. Demiştim önceki mesajlar da. Artı 0 Eksi
ameldefterikapayici dedi: ya buldumda powershell var direk powershell 7 yok Genişletmek için tıkla... https://github.com/PowerShell/PowerShell/releases/download/v7.3.2/PowerShell-7.3.2-win-x64.msi kur. Demiştim önceki mesajlar da.
KS KS ameldefterikapayici Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 28 8 Mart 2023 #24 AYDNd dedi: https://github.com/PowerShell/PowerShell/releases/download/v7.3.2/PowerShell-7.3.2-win-x64.msi kur. Demiştim önceki mesajlar da. Genişletmek için tıkla... kurdum abi onuilk dediğinde direk Artı 0 Eksi
AYDNd dedi: https://github.com/PowerShell/PowerShell/releases/download/v7.3.2/PowerShell-7.3.2-win-x64.msi kur. Demiştim önceki mesajlar da. Genişletmek için tıkla... kurdum abi onuilk dediğinde direk
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #25 AYDNd dedi: Yandaki v gibi olan yere tıkla settings açılacak oradan yapacaksın.Eki Görüntüle 1694882 Genişletmek için tıkla... Buraya tıkladıgında açılan pencerede ne gözüküyor resim atabilirmisin. Artı 0 Eksi
AYDNd dedi: Yandaki v gibi olan yere tıkla settings açılacak oradan yapacaksın.Eki Görüntüle 1694882 Genişletmek için tıkla... Buraya tıkladıgında açılan pencerede ne gözüküyor resim atabilirmisin.
KS KS ameldefterikapayici Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 28 8 Mart 2023 #26 AYDNd dedi: Buraya tıkladıgında açılan pencerede ne gözüküyor resim atabilirmisin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
AYDNd dedi: Buraya tıkladıgında açılan pencerede ne gözüküyor resim atabilirmisin. Genişletmek için tıkla...
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #27 ameldefterikapayici dedi: Eki Görüntüle 1694895 Genişletmek için tıkla... Windows powersell yazan yerin yanındaki tik den değiştirebiliyorsun powersell7 yok mu secenekler de. AYDNd dedi: Yandaki v gibi olan yere tıkla settings açılacak oradan yapacaksın.Eki Görüntüle 1694882 Genişletmek için tıkla... @ameldefterikapayici Burada hangi secenekler var Artı 0 Eksi
ameldefterikapayici dedi: Eki Görüntüle 1694895 Genişletmek için tıkla... Windows powersell yazan yerin yanındaki tik den değiştirebiliyorsun powersell7 yok mu secenekler de. AYDNd dedi: Yandaki v gibi olan yere tıkla settings açılacak oradan yapacaksın.Eki Görüntüle 1694882 Genişletmek için tıkla... @ameldefterikapayici Burada hangi secenekler var
KS KS ameldefterikapayici Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 28 8 Mart 2023 #28 AYDNd dedi: Windows powersell yazan yerin yanındaki tik den değiştirebiliyorsun powersell7 yok mu secenekler de. @ameldefterikapayici Burada hangi secenekler var Genişletmek için tıkla... ameldefterikapayici dedi: Genişletmek için tıkla... galiba komut istemi istemcisi direk pc den silinmiş benim Son düzenleme: 8 Mart 2023 Artı 0 Eksi
AYDNd dedi: Windows powersell yazan yerin yanındaki tik den değiştirebiliyorsun powersell7 yok mu secenekler de. @ameldefterikapayici Burada hangi secenekler var Genişletmek için tıkla... ameldefterikapayici dedi: Genişletmek için tıkla... galiba komut istemi istemcisi direk pc den silinmiş benim
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #29 ameldefterikapayici dedi: Eki Görüntüle 1694929 galiba komut istemi istemcisi direk pc den silinmiş benim Genişletmek için tıkla... sfc /scannow powersell veya commandpromp da bu komutu çalıştırın.Bittiğinde bilgisayarı yeniden başlatınız.Sonucu bildiriniz. Artı 0 Eksi
ameldefterikapayici dedi: Eki Görüntüle 1694929 galiba komut istemi istemcisi direk pc den silinmiş benim Genişletmek için tıkla... sfc /scannow powersell veya commandpromp da bu komutu çalıştırın.Bittiğinde bilgisayarı yeniden başlatınız.Sonucu bildiriniz.
KS KS ameldefterikapayici Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 28 8 Mart 2023 #30 AYDNd dedi: sfc /scannow powersell veya commandpromp da bu komutu çalıştırın.Bittiğinde bilgisayarı yeniden başlatınız.Sonucu bildiriniz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
AYDNd dedi: sfc /scannow powersell veya commandpromp da bu komutu çalıştırın.Bittiğinde bilgisayarı yeniden başlatınız.Sonucu bildiriniz. Genişletmek için tıkla...