ameldefterikapayici Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 28 7 Mart 2023 #1 RAM 24 GB Ekran kartı 1080 İşlemci i7 CMD açılmıyor ve resmi de yok. Dosya konumundan baktım mı arama çubuğuna CMD komut istemcisi yazdığımda çıkıyor fakat tıklıyorum bir şey gelmiyor gitmiyor. Resmi de yok. Hiçbir şekilde açılmıyor. Ne yapabilirim?
CMD açılmıyor ve resmi de yok. Dosya konumundan baktım mı arama çubuğuna CMD komut istemcisi yazdığımda çıkıyor fakat tıklıyorum bir şey gelmiyor gitmiyor. Resmi de yok. Hiçbir şekilde açılmıyor. Ne yapabilirim?
Çözüm AYDNd 8 Mart 2023 ameldefterikapayici dedi: Eki Görüntüle 1694980 Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak açınız. Öyle deneyiniz bir de. sfs degil sfc olacak bir de.
ameldefterikapayici dedi: Eki Görüntüle 1694980 Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak açınız. Öyle deneyiniz bir de. sfs degil sfc olacak bir de.
AYDNd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2023 #31 ameldefterikapayici dedi: Eki Görüntüle 1694980 Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak açınız. Öyle deneyiniz bir de. sfs degil sfc olacak bir de. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
ameldefterikapayici dedi: Eki Görüntüle 1694980 Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak açınız. Öyle deneyiniz bir de. sfs degil sfc olacak bir de.
KS KS ameldefterikapayici Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 28 8 Mart 2023 #32 AYDNd dedi: Yönetici olarak açınız. Öyle deneyiniz bir de. sfs degil sfc olacak bir de. Genişletmek için tıkla... tamam şuan birşey doluyor bitince yeniden başlatıcam pc yi gene bildiririm abi AYDNd dedi: Yönetici olarak açınız. Öyle deneyiniz bir de. sfs degil sfc olacak bir de. Genişletmek için tıkla... abi en son dediğin komuttan sonra oldu eline emeğine herşeyine sağlık çok teşekkür ederim <3 Artı 0 Eksi
AYDNd dedi: Yönetici olarak açınız. Öyle deneyiniz bir de. sfs degil sfc olacak bir de. Genişletmek için tıkla... tamam şuan birşey doluyor bitince yeniden başlatıcam pc yi gene bildiririm abi AYDNd dedi: Yönetici olarak açınız. Öyle deneyiniz bir de. sfs degil sfc olacak bir de. Genişletmek için tıkla... abi en son dediğin komuttan sonra oldu eline emeğine herşeyine sağlık çok teşekkür ederim <3