Merhabalar. Technopat Sosyal'deki Realtek Audio Driver'ın en son sürümünü indirdim. İndirdiğim dosyaları klasöre çıkarttım ve Setup dosyasını çalıştırdım. Setup dosyasını çalıştırınca CMD hemen açılıp kapandı. Setup dosyasının uzantısı .cmd. Bu CMD dosyasının içindeki komutları nasıl görebilirim?
Çalıştırdığım .cmd uzantılı dosyanın içindeki komutların ekran görüntüsünü ekliyorum. Bu cmd dosaysı sistemdeki neyi değiştirdi? Neden açtığımda hemen kapandı? Bilen birisi beni aydınlatırsa memnun olurum.
Merhaba cevaplarınız için teşekkürler. Realtek High Definition Audio Driver Şu linkten indirdiğim Realtek sürücüsünü klasöre çıkarttım. Setup dosyasını çalıştırdım ancak hemen kapandı. Yukarıda setup dosyasının içindeki komutları paylaştım. Bu setup dosyası sistemimde neyi değiştirdi?
Hocam resimdeki setup dosyasını Realtek sürücüsünü kurmak için çalıştırdım. Ancak cmd açıldı ve hemen kapandı. Yukarıda setup dosyasının içindeki komutları paylaştım. Bu setup dosyası sistemimde neyi değiştirdi? Çünkü kurulum yapmadı ve hemen kapandı.
Basit bir management arayüz dosyası yapmışlar Sürücülerle ilgili birkaç REG değiştiriyor safeboot opsiyonlarına bakıp düzenliyor. Dosyanın en sonuna gelip
Hocam resimdeki setup dosyasını Realtek sürücüsünü kurmak için çalıştırdım. Ancak cmd açıldı ve hemen kapandı. Yukarıda setup dosyasının içindeki komutları paylaştım. Bu setup dosyası sistemimde neyi değiştirdi? Çünkü kurulum yapmadı ve hemen kapandı.