mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.407 Makaleler 1 Çözümler 11 2 Ocak 2025 #11 Jeswia dedi: Detaylı anlatır mısın başlangıç kısmına girdiğimde CMD'yi açan uygulama olup olmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Orada gözüken uygulamalarin bazılarında alt kısmı açma gibi bir tuş var tam anlatamadım ama.
Jeswia dedi: Detaylı anlatır mısın başlangıç kısmına girdiğimde CMD'yi açan uygulama olup olmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Orada gözüken uygulamalarin bazılarında alt kısmı açma gibi bir tuş var tam anlatamadım ama.
Jeswia Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 450 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2025 #12 mardzic dedi: Orada gözüken uygulamalarin bazılarında alt kısmı açma gibi bir tuş var tam anlatamadım ama. Genişletmek için tıkla...
mardzic dedi: Orada gözüken uygulamalarin bazılarında alt kısmı açma gibi bir tuş var tam anlatamadım ama. Genişletmek için tıkla...
mardzic Decapat Cep Doktoru Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 3.407 Makaleler 1 Çözümler 11 2 Ocak 2025 #13 Jeswia dedi: Eki Görüntüle 2386736 Genişletmek için tıkla... Sanırsam Windows 11 de var o belki AMD yapıyordur hocam.
Jeswia dedi: Eki Görüntüle 2386736 Genişletmek için tıkla... Sanırsam Windows 11 de var o belki AMD yapıyordur hocam.