CMD ile Windows etkinleştirilir mi?

KMS istemiş sizden, kesinlikle yapmayın.
400'e yakın( 2 hafta once) Home Retail key var piyasada Free olarak, bul bir tane ara Microsoft etkinleştir.
Home keyler cabuk bloke olmaz.
Farklı forumlarda isteyene hayrına dagıtıyorduk.

Trendyol'dan 70 TL buldum almali miyim 20,25 tane fotografli yorumu var sikayet yok.

Trendyol'dan 70 TL buldum almali miyim 20,25 tane fotografli yorumu var sikayet yok.

Bugüne kadar bu tur sitelerle işim olmadıgı için yorum yapamam ve yonlendiremem hocam.
Alırsanız bile Pro sürümde mesela MAK key olmamasına dikkat edin.
Home de fark etmez retail/oem..

Bugüne kadar bu tur sitelerle işim olmadıgı için yorum yapamam ve yonlendiremem hocam.
Alırsanız bile Pro sürümde mesela MAK key olmamasına dikkat edin.
Home de fark etmez retail/oem..

Ben 5 kadar aldım. Pazarama
Sorun yok hepside tek kullanımlık anakarta çakılıyor. 1 kere alınca o cihaza bir daha key girmeye gerek kalmıyor. Format atsam da key girmeden aktif oluyor.
Bunun yanında Office 360 da aldım.

Jetlisans önerebilirim, 3 tane laptop var evde hepsine oradan aldım W11 için. Herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.

İtem satis üzerinden uygun bir miktara Windows 11 Home key aldim ama CMD ile etkinlestirin gibisinden mesajlar atti satici. Ben de normal olarak CoD'u girdim şu anda kod girilmis olarak görünüyor ama böyle bir hata veriyor. Bir sorun olur mu, ne yapmaliyim?
Ben win10kullanıyorum ve elimde win98e kadar keyler var ben de cmd den etkinleştiriyorum ve hiçbir sorun olmuyor cmd ile etkinleştirirkwn aka.ms sunucusuna bağlandın mı?

İtem satis üzerinden uygun bir miktara Windows 11 Home key aldim ama CMD ile etkinlestirin gibisinden mesajlar atti satici. Ben de normal olarak CoD'u girdim şu anda kod girilmis olarak görünüyor ama böyle bir hata veriyor. Bir sorun olur mu, ne yapmaliyim?
Bu hatanın sebebi Windows sunucusuna bağlanılamadığını söylüyor. İnternetiniz var mı? Varsa da güvenli(Çocuk koruması vb.) gibi şeyler yok değil mi?

İrm https://get.activated.win/ | iex yapıştır şu kodu yönetici olarak başlattığın PowerShell'e bitsin gitsin

Kesinlikle kullanmayın harici scriptleri sistemi tamamen scripti yazana emanet etmiş olursunuz. CMD'den custom KMS server girmekten daha tehlikeli.

Özel KMS sunucusuna gerek duymayan key bulmanız lazım. Diğerleri risklidir.

Bu hatanın sebebi Windows sunucusuna bağlanılamadığını söylüyor. İnternetiniz var mı? Varsa da güvenli(Çocuk koruması vb.) gibi şeyler yok değ

KMS istemiş sizden, kesinlikle yapmayın.
400'e yakın( 2 hafta once) Home Retail key var piyasada Free olarak, bul bir tane ara Microsoft etkinleştir.
Home keyler cabuk bloke olmaz.
Farklı forumlarda isteyene hayrına dagıtıyorduk.
proya mı yükselticek bu kabul etmedim home lisans almıştım trendyoldan

Böyle bir cevap aldım herhangi bir sorun olur mu

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-04 153021.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-04 153021.png
    50,6 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2024-11-04-17-35-16-515_trendyol.com-edit.jpeg
    Screenshot_2024-11-04-17-35-16-515_trendyol.com-edit.jpeg
    357,8 KB · Görüntüleme: 13

Yeni konular

Geri
Yukarı