Çözüldü CMD sürekli açılıp kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sm0w

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Merhaba, bugün yeni sistemimi aldım. Anakartım MSI. Bilgisayarı açtığımda, anakart MSI olduğu için önerilenleri yükledim. Ayrıca sadece Chrome indirdim, başka hiçbir şey yapmadım. Fakat bilgisayarı açtığımda CMD penceresi üst üste açılıp kapanıyor. Bir sorun mu var?

Çözüm
Hocam sosyal medyada hep bu olay virüslü PC diye lanse edildi bende korktum.

Üst üste 6-7 kere açılıp kapanıyor ama sıkıntı yok değil mi hocam.

Anladım sağ olun bir sorun yok değil mi?

Endişe etmenize gerek yok birkaç yazılım CMD kullanıyor açılışta açınıp kapanması normaldir şüpheli bir şey indirmemişseniz. Sisteminiz de hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Merhaba, bugün yeni sistemimi aldım. Anakartım MSI. Bilgisayarı açtığımda, anakart MSI olduğu için önerilenleri yükledim. Ayrıca sadece Chrome indirdim, başka hiçbir şey yapmadım. Fakat bilgisayarı açtığımda CMD penceresi üst üste açılıp kapanıyor. Bir sorun mu var?

Windows'un birkaç yazılımı CMD kullanabiliyor herhangi şüpheli bir şey yapmadıysanız sıkıntı yoktur büyük ihtimalle Kaspersky ile taratabilirsiniz ama.

Bu bende de oluyordu ama Görev Yöneticisi'nden başlangıç uygulamaları kısmında bilmediğim ve otomatik başlamasını istemediğim uygulamaları kaldırırken rutin bir temizlik yapıyordum ve düzeldi.

CMD illa virüs bulaşınca gelmez bazı uygulamalarda bunu yapar endişelenecek birşey yok.

Windows'un birkaç yazılımı CMD kullanabiliyor herhangi şüpheli bir şey yapmadıysanız sıkıntı yoktur büyük ihtimalle Kaspersky ile yaratabilirsiniz ama.

CMD illa virüs bulaşınca gelmez bazı uygulamalarda bunu yapar endişelenecek bir şey yok.

Bu bende de oluyordu ama Görev Yöneticisi'nden başlangıç uygulamaları kısmında bilmediğim ve otomatik başlamasını istemediğim uygulamaları kaldırırken rutin bir temizlik yapıyordum ve düzeldi.

Yoktur ama içini rahatlatmak istiyorsan Kaspersky ile virüs taraması yapabilirsin ama sanmam birşey olduğu.

Endişe etmenize gerek yok birkaç yazılım CMD kullanıyor açılışta açınıp kapanması normaldir şüpheli bir şey indirmemişseniz. Sisteminiz de hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı