DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2021 #21 557260 dedi: Efendim bir soru soracağım. .bat nasıl yapacağız? Genişletmek için tıkla... Eğer uzantılar görünmüyorsa Dosya Gezgini > Görünüm > Dosya adı uzantıları butonunu aktif edin. Daha sonra text dosyasını oluşturun, masaüstüne kaydedin, yeniden adlandır deyip .txt bölümünü .bat olarak değiştirin.
557260 dedi: Efendim bir soru soracağım. .bat nasıl yapacağız? Genişletmek için tıkla... Eğer uzantılar görünmüyorsa Dosya Gezgini > Görünüm > Dosya adı uzantıları butonunu aktif edin. Daha sonra text dosyasını oluşturun, masaüstüne kaydedin, yeniden adlandır deyip .txt bölümünü .bat olarak değiştirin.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 26 Nisan 2021 #22 557260 dedi: Millet hadi Türkiye'mizi savunalım (!) Müziğimiz ; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şeklimiz ; Eki Görüntüle 993708 Genişletmek için tıkla... Şeklimiz:
557260 dedi: Millet hadi Türkiye'mizi savunalım (!) Müziğimiz ; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şeklimiz ; Eki Görüntüle 993708 Genişletmek için tıkla... Şeklimiz: