CMW16GX4M2C3000C15 vs CMR16GX4M2C3200C16W

Çift kanal olanı öneririm. MHz fazla takılmayın çok bir fark olmayacaktır aralarında ama çift kanal çalışması tek kanala göre fark yaratacaktır.

Arkadaşlar hiç dikkat etmemiştim. Ama maalesef aldım. Sizce tek kanal kötü mü? ne gibi dezavantajları olur? eksileri nedir? lütfen söyleyin. İade edeyim hemen.

Arkadaşlar hiç dikkat etmemiştim. Ama maalesef aldım. Sizce tek kanal kötü mü? ne gibi dezavantajları olur? eksileri nedir? lütfen söyleyin. İade edeyim hemen.

İşlemcin Ryzen ise, çift kanal çalışması işlemcinin daha etkin ve hızlı çalışmasını sağlar. Tek kanal Ryzen'in hünerlerini kısıtlar kısacası.

İşlemcin Ryzen ise, çift kanal çalışması işlemcinin daha etkin ve hızlı çalışmasını sağlar. Tek kanal Ryzen'in hünerlerini kısıtlar kısacası.
Anakartım MSI Z270 Tomahawk
işlemci ise İ7 7700K
sizce nasıl olur?

Hocam Ram'lerde kolay kolay sorun çıkmaz o yüzden 2. EL alın derim. 2. tercihinizin 3000 mhz olanı 800-900 arası bir şeydi. Ben gskıll c15 3000 mhz 825 tl ye aldım halen pahalı mı almışım diye düşünüyorum

şu an parasında değilim zaten ama hani performansı düşük mü olur o konu hakkında bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…