D Daywalkerrr Kilopat Katılım 14 Haziran 2018 Mesajlar 244 Çözümler 2 19 Temmuz 2018 #11 hyrhly dedi: şu an parasında değilim zaten ama hani performansı düşük mü olur o konu hakkında bilgim yok Genişletmek için tıkla... Almışsanız karar vermek zor, iade kolaysa ,iade edin aynı zamanda dual siparişi girin içiniz rahat olsun.
hyrhly dedi: şu an parasında değilim zaten ama hani performansı düşük mü olur o konu hakkında bilgim yok Genişletmek için tıkla... Almışsanız karar vermek zor, iade kolaysa ,iade edin aynı zamanda dual siparişi girin içiniz rahat olsun.
H hyrhly Kilopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2018 #12 Şimdi müşteri hizmetlerine ulaştım, bilgileri yok bir iki gün içinde çift mi tek mi söyleyecekler. Ancak Corsair kendi sitesinde o ürün dual Viktor R3znov dedi: Anakartını yazabilir misin dostum? Genişletmek için tıkla... ee ne diyorsun bu işe?
Şimdi müşteri hizmetlerine ulaştım, bilgileri yok bir iki gün içinde çift mi tek mi söyleyecekler. Ancak Corsair kendi sitesinde o ürün dual Viktor R3znov dedi: Anakartını yazabilir misin dostum? Genişletmek için tıkla... ee ne diyorsun bu işe?