Nasıl ya? Tam o zaman geliyor aslında. 5'ten fazla hesabım var hepsini arkadaşlara dağıttım. En zevklisi 7'dir çünkü biniciyi açarsın, taktiksel saldırılar asıl orada başlar. Bana kalırsa BB10 bu hissiyatın zirvesidir hatta.Köy çok güzel ilerliyor ama tam belediye binası 7 olduğu zaman bir daha oynayası gelmiyor insanın.
Köy iyi mi sizce? 5.seviye.
İyi güzel hoşta o koruyucu niye 19 kalmış be hocam.Hava atmak gibi olmasın ama, kıymetlimdir kendisi.
hava atmak gibi olmasın ama, kıymetlimdir kendisi.
Düzen çok etkili değil, ben Hybrid, binici gibi ordularla üçlüyorum bu düzeni. Baya yaygın bir düzen zaten.Hocam bende BB12'yim acaba bu düzeni nereden bulduğunuzu öğrenebilir miyim veya paylaşabilir misiniz?
Hocam büyücünüz kaç seviye?Hava atmak gibi olmasın ama, kıymetlimdir kendisi.
Bende onu anlayamadım efendim, unutmuşum onu geçenlerde aklıma taktım 10 hatta.İyi güzel hoşta o koruyucu niye 19 kalmış be hocam.![]()
Çok kullanmıyorum ondan dolayıHocam büyücünüz kaç seviye?
Hocam bende BB12'yim acaba bu düzeni nereden bulduğunuzu öğrenebilir miyim veya paylaşabilir misiniz?
Yeti, Golem ve Cadıyı kesin yükseltin hocam, hele hele Yeti aşırı güçlü.Bende onu anlayamadım efendim, unutmuşum onu geçenlerde aklıma taktım 10 hatta.
Çok kullanmıyorum ondan dolayıEki Görüntüle 1325481
Buyrun efendim kendim ufak tefek düzenlemiştim iş görür biraz ama savaş üssüme üst tanımam.![]()
![]()
Yeti, golem ve cadıyı kesin yükseltin hocam, hele hele yeti aşırı güçlü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.