Çocuk gelişiminde kullanılacak hobi tablet önerisi

Dryondaime

Kilopat
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
375
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Nöbette doktor, nöbet dışında oyuncu :)
Herkese selam. Bununla ilgili birkaç konu var ve bakındım.

Her ne kadar çocuğun eline küçük yaşta tablet telefon almasına karşı olsam da ileride çocuğu olan anlayacaktır, bir yerde engel olamıyorsunuz. Yemeklerde ve gün içinde çok canı sıkıldığında elimize almamamıza rağmen bizim ufaklık da salça oluyor telefonlarımıza.

En azından belirli uygulamalar ve şifrelerle kısıtlayarak günün belli saatlerinde birkaç kişisel gelişim uygulaması - oyunuyla da vakit geçirebileceği bir tablet bakıyorum ben de.

Uygun olur olmaz muhabbetine girmeden, kullandığınız veya önerdiğiniz bir ürün olur mu?

Konu açmamın sebebi gerçekten hiç bilmediği bir ürün gamı. İhtiyacımız olan geniş ekran uzun kullanım süresi ve sanırım uygulamaları rahatça kurup kullanma yönünden daha makul olacağı için Android olması. Çok abartı bir bütçe ayırmayı düşünmüyorum. Rakam belirlemedim. Tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bütçe varsa İpad Mini gibi bir seçim yapılabilir. Bu arada şu çocuğun eline teknolojik alet verilmez şeyini de boş verin. Çağımız teknoloji çağı o konuştukları sosyal medyaları inşa eden kişiler bu işlere çocuk yaşlarda başladı. Çocuğun gelişimini engellemez, arttırır. Hatta ne kadar şey öğretebilirseniz teknolojiyle ilgili o kadar iyi. Tabii saçma sapan şeyler izlemektense yararlı şeyleri izlemesini sağlamak da sizin elinizde. İyi günler.
 
Android istemişsiniz onu gördüm bu arada. Android kısmındaki tabletler ile çok bir bilgim yok İpad Mini kullanmıştım önceden gayet iş görüyordu ondan dolayı tavsiyem o'dur. Tabii bütçeniz müsait ise buna.
 
Herkese yorumları için teşekkürler.

Doğru uygulama süre ve kontrol ile verilmesinin, kısıtlamayan daha iyi olduğu kanaatindeyim.

Malum pandemi şartları, havalar soğuk, evlere kapandı herkes. E gelip gitme de yok malum sebeplerle. Haliyle çocukları bırakın biz bile sıkılıyoruz elimizin altında bir çok hobi ve sorumluluk olmasına rağmen.

Bütçe olarak 1000 1500 max diyeyim. Daha altına da bakabilirim çünkü amaç belli.

Hatta bu başlık altında kullanılabilecek kısıtlama uygulamalarını da öğrenmek isterim. Örneğin kimi uygulamanın yükleme veya açılmasını önlemek ya da süre sınırlaması sonrası kapanmasını sağlamak gibi.

Uygulama zenginliği ve bedava olması neticesinde android demistim. Arada fark yok ve daha mantıklı ise ipad de olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı