Çocuk yapan mülteciler

Benim oturduğum semt'te saat 12 den sonra bir çok sığınmacı grup dolaşıyor. Gece türkçe konuşan bir kişi bile yok. Ben neden kendi ülkemde rahat dolaşıp hava alamıyorum? Geceleri dışarı asla çıkmıyorum. Bir sığınmacı çete grubu bana bıçak çekip gasp edecek saldıracak diye, kendi vatanımızda bunları neden yaşıyoruz?

Benim oturduğum Semt'te saat 12'den sonra birçok sığınmacı grup dolaşıyor. Gece Türkçe konuşan bir kişi bile yok. Ben neden kendi ülkemde rahat dolaşıp hava alamıyorum? Geceleri dışarı asla çıkmıyorum. Bir sığınmacı çete grubu bana bıçak çekip gasp edecek saldıracak diye, kendi vatanımızda bunları neden yaşıyoruz?

Mülteciler derhal sınır dışı edilmeli etnik yapımızı bozuyorlar ve 5-10 sene sonra topraklarımızda hak İddia edecekler kilisin %98'i mülteci kilisi kaybettik hatayda doğan her 10 çocuktan 8'i mülteci eğer vatanım üzerinde hak İddia etmeye kalkışırlarsa Türk genci en ağır şekilde hak İddia edenlere karşılık verir.

O da kayıtlı kayıt dışı en az 250 bin var bence.

Hocam 1.dünya savaşında İngiliz'lerle anlaşıp isyan etmediler mi Osmanlıya onlar yüzünden kutsal toprakları ve Orta Doğu'yu kaybettik kendi yaptıklarını sonuna kadar çeksinler.
Atalarının yaptığı hataları niye onlar çeksin? Çoluk çocuğun ne günahı var ki atalarının işlediği suçu çeksin?

Mülteciler derhal sınır dışı edilmeli etnik yapımızı bozuyorlar ve 5-10 sene sonra topraklarımızda hak İddia edecekler kilisin %98'i mülteci kilisi kaybettik hatayda doğan her 10 çocuktan 8'i mülteci eğer vatanım üzerinde hak İddia etmeye kalkışırlarsa Türk genci en ağır şekilde hak İddia edenlere karşılık verir.
Kendi partilerini kurup belediye başkanlarını kendileri seçer hocam. Zaten Hatay belediyesi de söylemişti. Önlem alınmazsa 12 yıl sonra Hatay Belediye Başkanı Suriyeli olacak.

Kardeşimiz varsa onlar Uygur Türkleridir, milyarlarca çinliye karşı bile ülkelerini terk etmediler. Bize ihtiyaçları var ama onları umursayamıyoruz bile. Suriyelilere yapılan yardımın 10'da 1'i Uygur Türklerine yapılmadı.

Son düzenleme:
Atalarının yaptığı hataları niye onlar çeksin? Çoluk çocuğun ne günahı var ki atalarının işlediği suçu çeksin?
Dedelerinin yaptıkları ile şu an yaptıklarından ne farkı var onlar o zaman Osmanlı vatandaşıydı vatanlarına ihanet ettiler şimdi suriye vatandaşılardı kendi ülkelerini bırakıp kaçtılar bu ihanet değilmi niye kalıp ülkelerini savunmadılar biz kurtuluş savaşında çocuklar bile vatanını savunmak için şehit oldu onların ne ayrıcalığı var vatanını savunmayıp kaçıyorlar ben kendi vatanına ihanet eden birine asla acımam sonuna kadar çeksinler.
Kendi partilerini kurup belediye başkanlarını kendileri seçer hocam. Zaten Hatay belediyesi de söylemişti. Önlem alınmazsa 12 yıl sonra Hatay Belediye Başkanı Suriyeli olacak.

Kardeşimiz varsa onlar Uygur Türkleridir, ve bize ihtiyaçları var ama onları umursayamıyoruz bile. Suriyelilere yapılan yardımın 10'da 1'i Uygur Türklerine yapılmadı.
Türkün Türkden başka dostu yoktur.

Gel savaştan kaç, bayram da ülkene geri dön, bayram bittikten sonra Türkiye'ye geri gel. E hani savaş vardı? Sen bayram da ülkene geri dönüyorsan savaş bitmiştir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı