Çocukken yaptığınız saçma şeyler

Arkadaşımı babasının cebinden para ayıklamasına teşfik ediyordum, sonra da çatur çutur kafelerde sürünüyorduk.
En son yakalandık, annesi bizim eve gelip beni rezil etti :)

Yaptığım iyi bir şey değil, bunu büyüdükçe anladım. O zamanlar en yakınımdı, sırf bu hareketim yüzünden arkadaşlığımızdan olmuştuk. Korkudan bir araya gelemiyorduk, öylece bir devrin sonuna gelmiş olduk.

Zamanında annem, teyzem ve ben beraber kahvaltı ediyorduk. Her sabah sucuklu yumurta yerdik ve herkesin eşit ve adaletli pay alması için tavadaki sucuklu yumurta için 3 sınır çizer ve tavayı çarkı felek gibi döndürürdüm. Kimin önüne hangi eş parça geldiyse önündekini yemesini isterdim. Böyle bir takıntım vardı 5 yaşımdayken.

O yaşta kaynak azlığı nedeniyle zorluklarla öğrenmiş olduğum Vb6 ile yazdığım efsane deneysel zararlıyı VirusTotal'de taratmayacaktım.

Altı üstü o zamanlarda 3-5 gerçek hayattan görüştüğüm arkadaş ile çocuk halimizle yabancılara özenip kendi aramızda yaptığımız yazılım yarışması ve iddia sonucu çıkan bir ürün. Kimseye de yaymadık zaten. Çok da şaapmayın :D

Koltuğu yakıp elime ilk geçen sıvıyla yani kolonyayla söndürmeye çalışmak, eve gelen yeni perdeyi yakmak, balkonun duvarlarını pastel boyayla süslemek. Başka aklıma gelmiyor.

Team Fortress 2 pyro.
Sineği bir kutuya hapsederdim ve sonra salardım. Hatta bazen ekmek kırıntıları veriyordum yesin diye ama yemiyordu :D.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı