"Çocukların cinsel istismarı" iddiasıyla devre dışı bırakılan Google hesabı

Bu bilgiye nereden ulaştın?

Uzun süredir araştırıyorum. Genellikle sosyal medya uygulamalarından yapılan ihbarlar daha kısa sürede ulaşıyor. İnternette araştırdığım konularda Google hakkında yapılan ihbarlara çok nadir rastladım. Genellikle sosyal medya uygulamaları üzerinden ihbarlar geliyor. (Twitter, Facebook) Ama bu tabii ki Google tarafından ihbar yapılmayacağı anlamına gelmiyor. Yok değil yani. Ama bir forumda birinin 2022 Nisan ayında kapanan Google hesabı hakkında hala ihbar gelmediğini gördüm. Yaklaşık 2.5 yıl geçmiş. Büyük ihtimalle ihbar yapılmaz. Forumda da neredeyse 2 yıl önce kapanan hesaplar hakkında ihbar yok. Ama bazen çok daha uzun süre sonra geldiği bile oluyor ama çok düşük bir ihtimal.

Bu bilgiye nerden ulaştın?
1.5 - 2 yılı var yani ihbar gelecek olursa.

Uzun süredir araştırıyorum. Genellikle sosyal medya uygulamalarından yapılan ihbarlar daha kısa sürede ulaşıyor. İnternette araştırdığım konularda Google hakkında yapılan ihbarlara çok nadir rastladım. Genellikle sosyal medya uygulamaları üzerinden ihbarlar geliyor. (Twitter, Facebook) Ama bu tabii ki Google tarafından ihbar yapılmayacağı anlamına gelmiyor. Yok değil yani. Ama bir forumda birinin 2022 Nisan ayında kapanan Google hesabı hakkında hala ihbar gelmediğini gördüm. Yaklaşık 2.5 yıl geçmiş. Büyük ihtimalle ihbar yapılmaz. Forumda da neredeyse 2 yıl önce kapanan hesaplar hakkında ihbar yok. Ama bazen çok daha uzun süre sonra geldiği bile oluyor ama çok düşük bir ihtimal.

1.5 - 2 yılı var yani ihbar gelecek olursa.
Anladım bilgi için teşekkür ederim.

Anladım bilgi için teşekkür ederim.
Gönderdiğim sitede çok konu var oradan araştır. Ayrıca herhangi bir gelişme olması durumunda Technopat hesabını kaybetme. Zaten birisi konuya ekleme yaparsa mail geliyor, bir şey olursa diye iletişimde kalalım. Özele çağırırdım ama yasakmış, uyarı aldım. İlla burdan konuşmak gerekiyor.

Gönderdiğim sitede çok konu var oradan araştır. Ayrıca herhangi bir gelişme olması durumunda Technopat hesabını kaybetme. Zaten birisi konuya ekleme yaparsa mail geliyor, bir şey olursa diye iletişimde kalalım. Özele çağırırdım ama yasakmış, uyarı aldım. İlla buradan konuşmak gerekiyor.

Hocam durum nedir? Herhangi bir gelişme oldu mu? Aynısı başıma geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı