Activision, Blizzard'ı satın aldıktan sonra yeni CoD oyunlarını Battle NET üzerinden yayınlamaya başladı. Daha sonradan Microsoft satın alımı ve yaptıkları hamlenin pazar payını daralttığını görünce yeni oyunlarını tekrar Steam'a getirdiler. Yeniden yapılan MW2 herhalde en çok PR kastıkları oyun olabilir.
Bu oyunları aşırı ucuza bulabileceğinizi sanmıyorum. Battle NET üzerinde çok fazla özel fiyatlandırma yok. Bazı Blizzard oyunlarına uygulanıyor. Activision bizim pazarımızı da pek umursamadığından harici sitelerde de bulamazsınız.
Developed by Infinity Ward, Call of Duty®: Modern Warfare takes the top-selling series in Call of Duty to new heights. The title is tailored to the millions of Call of Duty: Modern Warfare fans worldwide who continue to engage and play together.
eu.shop.battle.net
eu.shop.battle.net
eu.shop.battle.net
MW2 Steam'dan kalkacağını sanmıyorum. Satışlarda verdikleri %30 paydan daha fazla gelir elde ettiler. Artık tüm oyunların Steam'a geleceğini ve garip inatlaşmalara gireceğini sanmıyorum. Bu yukarıdaki oyunlar da gelebilir ama ne zaman gelir bilinmez.