4 445968 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 464 Çözümler 2 25 Aralık 2022 #11 425705 dedi: O kadar okula gittim ama ingilizcemin giriş seviyesi olduğundan bile şüpheliyim, Çok kötü diyebilirim. Oyunu almalı mıyım CoD aşığıyım. Genişletmek için tıkla... Sadece oynaması bile zevkli. Alınır.
425705 dedi: O kadar okula gittim ama ingilizcemin giriş seviyesi olduğundan bile şüpheliyim, Çok kötü diyebilirim. Oyunu almalı mıyım CoD aşığıyım. Genişletmek için tıkla... Sadece oynaması bile zevkli. Alınır.
LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 25 Aralık 2022 #12 425705 dedi: O kadar okula gittim ama İngilizcemin giriş seviyesi olduğundan bile şüpheliyim, Çok kötü diyebilirim. Oyunu almalı mıyım CoD aşığıyım. Genişletmek için tıkla... Hikayeden bir şey anlamazsın. Multiplayer oynayacaksan alınır. Ben MW2019'u tercih ederim.
425705 dedi: O kadar okula gittim ama İngilizcemin giriş seviyesi olduğundan bile şüpheliyim, Çok kötü diyebilirim. Oyunu almalı mıyım CoD aşığıyım. Genişletmek için tıkla... Hikayeden bir şey anlamazsın. Multiplayer oynayacaksan alınır. Ben MW2019'u tercih ederim.
Osman Nuri23 Kilopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.121 Makaleler 2 Çözümler 28 25 Aralık 2022 #13 425705 dedi: CoD MW serisini bitirdim, Black Ops 1'i bitirdim, CoD WW2'yi bitirdim. Yeni bir Call of Duty oyunu arıyorum. 197 TL'ye CoD Black Ops: Cold War alınır mı sizce?? Aynı fiyata CoD MW 2019'da var hangisini oynamalıyım daha çok hikaye için konuşuyorum. Genişletmek için tıkla... Bu saatten sonra COD oyunları hikaye için alınmaz o fiyatlara. Online oynacaksanız alın.
425705 dedi: CoD MW serisini bitirdim, Black Ops 1'i bitirdim, CoD WW2'yi bitirdim. Yeni bir Call of Duty oyunu arıyorum. 197 TL'ye CoD Black Ops: Cold War alınır mı sizce?? Aynı fiyata CoD MW 2019'da var hangisini oynamalıyım daha çok hikaye için konuşuyorum. Genişletmek için tıkla... Bu saatten sonra COD oyunları hikaye için alınmaz o fiyatlara. Online oynacaksanız alın.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Aralık 2022 #14 425705 dedi: O kadar okula gittim ama İngilizcemin giriş seviyesi olduğundan bile şüpheliyim, Çok kötü diyebilirim. Oyunu almalı mıyım CoD aşığıyım. Genişletmek için tıkla... Voscreen - life itself www.voscreen.com Bu site ile inglizcenizi biraz geliştirebilirsiniz. Demo ile belli bir yere gelirsiniz sonra başka uygulamalarla daha da gelişir.
425705 dedi: O kadar okula gittim ama İngilizcemin giriş seviyesi olduğundan bile şüpheliyim, Çok kötü diyebilirim. Oyunu almalı mıyım CoD aşığıyım. Genişletmek için tıkla... Voscreen - life itself www.voscreen.com Bu site ile inglizcenizi biraz geliştirebilirsiniz. Demo ile belli bir yere gelirsiniz sonra başka uygulamalarla daha da gelişir.