M Mert Demir Hectopat Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 174 Makaleler 1 8 Ocak 2014 #1 Cod MW3'e Tr Dublaj indirdim. %20'de hata veriyor. English vs bir şeyler yazıyordu. Hatırlamıyorum. Sebebi nedir? Ne yapabilirim ?
Cod MW3'e Tr Dublaj indirdim. %20'de hata veriyor. English vs bir şeyler yazıyordu. Hatırlamıyorum. Sebebi nedir? Ne yapabilirim ?
U USAEA Hectopat Katılım 21 Temmuz 2013 Mesajlar 117 Makaleler 2 Çözümler 1 8 Ocak 2014 #2 Bu soruyu yamayı çıkaran sitenin forumunda sormanız daha mantıklı.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2014 #3 Korsan oyunlarda çalışıyor mu bilmiyorum. Korsan mı?
GamerBurkay Hectopat Katılım 3 Kasım 2013 Mesajlar 581 8 Ocak 2014 #4 Yama korsan oyunda da çalışıyor. Arkadaşın sorunu başka birşeydir veya farklı cracklerden dolayıdır.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 9 Ocak 2014 #5 Mert Demir dedi: English vs bişeyler yazıodu hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hatırlayın. Ekran görüntüsü koyun.
Mert Demir dedi: English vs bişeyler yazıodu hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hatırlayın. Ekran görüntüsü koyun.
S selen935 Hectopat Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 781 Makaleler 1 24 Ocak 2014 #6 Mert Demir dedi: Cod MW3'e Tr Dublaj indirdim. %20'de hata veriyor. English vs bir şeyler yazıyordu. Hatırlamıyorum. Sebebi nedir? Ne yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... O bölümde sağdaki binanın içerisinden gideceksiniz. Bu şekilde o hatayı almazsınız.
Mert Demir dedi: Cod MW3'e Tr Dublaj indirdim. %20'de hata veriyor. English vs bir şeyler yazıyordu. Hatırlamıyorum. Sebebi nedir? Ne yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... O bölümde sağdaki binanın içerisinden gideceksiniz. Bu şekilde o hatayı almazsınız.