R REEQFROST Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #1 PUBG'de de aynı sorun oluyor oyun kare kare görünüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
Çözüm Mltcsvr 18 Ağustos 2023 REEQFROST dedi: Kenar yumşatma oyundan değil mi? Bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan da açıp dener misin?
REEQFROST dedi: Kenar yumşatma oyundan değil mi? Bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan da açıp dener misin?
Mltcsvr Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 459 Çözümler 7 18 Ağustos 2023 #2 Ayarlardan çözünürlüğü arttırmayı deneyebilir misin? Hem Windows hem de oyun ayarlarından. Ayrıca kenar yumuşatmayı açın. Artı 0 Eksi
Ayarlardan çözünürlüğü arttırmayı deneyebilir misin? Hem Windows hem de oyun ayarlarından. Ayrıca kenar yumuşatmayı açın.
KS KS R REEQFROST Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 161 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #3 Mltcsvr dedi: Ayarlardan çözünürlüğü arttırmayı deneyebilir misin? Hem Windows hem de oyun ayarlarından. Ayrıca kenar yumuşatmayı açın. Genişletmek için tıkla... Kenar yumşatma oyundan değil mi? Bir şey değişmedi. Artı 0 Eksi
Mltcsvr dedi: Ayarlardan çözünürlüğü arttırmayı deneyebilir misin? Hem Windows hem de oyun ayarlarından. Ayrıca kenar yumuşatmayı açın. Genişletmek için tıkla... Kenar yumşatma oyundan değil mi? Bir şey değişmedi.
Mltcsvr Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 459 Çözümler 7 18 Ağustos 2023 #4 REEQFROST dedi: Kenar yumşatma oyundan değil mi? Bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan da açıp dener misin? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
REEQFROST dedi: Kenar yumşatma oyundan değil mi? Bir şey değişmedi. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan da açıp dener misin?