S SezerDemirkiran Zeptopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #1 Call of Duty Warzone oyununu battle.net üzerinden oynamaya çalışırken açılış ekranlarından, paylaştığım görseldeki ekranda takılı kalıyor, oyundan atıyor. Açılmıyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 2,7 MB · Görüntüleme: 62
Call of Duty Warzone oyununu battle.net üzerinden oynamaya çalışırken açılış ekranlarından, paylaştığım görseldeki ekranda takılı kalıyor, oyundan atıyor. Açılmıyor.
4 475454 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 1.856 Makaleler 2 Çözümler 21 1 Nisan 2022 #2 Bende de oldu kapa aç yap oyunu 2 3 defa düzeliyor. Artı 0 Eksi
KS KS S SezerDemirkiran Zeptopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #3 475454 dedi: Bende de oldu kapa aç yap oyunu 2 3 defa düzeliyor. Genişletmek için tıkla... çok denedim ne yaptıysam olmadı Artı 0 Eksi
475454 dedi: Bende de oldu kapa aç yap oyunu 2 3 defa düzeliyor. Genişletmek için tıkla... çok denedim ne yaptıysam olmadı
rintaro Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 538 Çözümler 4 1 Nisan 2022 #4 Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Oyunu sildim şu an tekrar yüklüyorum. Çözülürse haberdar ederim. Artı 0 Eksi
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 1 Nisan 2022 #5 Bu tarz sorunlar en basitinden ekran kartını/driverları güncelleyince düzeliyor, kontrol edin isterseniz. Veya modem resetleyin. Artı 1 Eksi
Bu tarz sorunlar en basitinden ekran kartını/driverları güncelleyince düzeliyor, kontrol edin isterseniz. Veya modem resetleyin.
KS KS S SezerDemirkiran Zeptopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2022 #6 SCN dedi: Bu tarz sorunlar en basitinden ekran kartını/driverları güncelleyince düzeliyor, kontrol edin isterseniz. Veya modem resetleyiN BUNLARIDA DENEDİM AMA OLMUYOR YAPAMADIM Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
SCN dedi: Bu tarz sorunlar en basitinden ekran kartını/driverları güncelleyince düzeliyor, kontrol edin isterseniz. Veya modem resetleyiN BUNLARIDA DENEDİM AMA OLMUYOR YAPAMADIM Genişletmek için tıkla...