Merhaba, sadece Warzone oynuyorum. Genellikle ya AR ya Sniper ama genel olarak hep uzaktan oynuyorum. Long range için Speed mi Control mü hibrit mi sizce daha iyi?
Hibrit iyi olur yakın fight veya hızlı hareketler yapmıyorsanız bütçeniz nedir öneri yapalımMerhaba, sadece Warzone oynuyorum. Genellikle ya AR ya Sniper ama genel olarak hep uzaktan oynuyorum. Long range için Speed mi Control mü hibrit mi sizce daha iyi?
Hibrit iyi olur yakın fight veya hızlı hareketler yapmıyorsanız bütçeniz nedir öneri yapalım.
Yani ne desem bilemedim kolay kaydırmak mı işinize gelir yoksa hafif padi hissetmek miYeri geldiğinde fight yapıyorum ama genelde long range. Bütçe 1.000₺- 2.000₺ civarı.
Yani ne desem bilemedim kolay kaydırmak mı işinize gelir yoksa hafif padi hissetmek mi?
Kontrol ve yeri gelddiğinde hız için bu.
Üsttekine göre biraz daha kontrollü.![]()
ESPTiger Pioneer Series Talismans Yasheng V2 Year of the Snake Mousepad
wraithesports.com
![]()
FreeFall SV Base Control+ V3 Mousepad
wraithesports.com
İyi ama hibriti falan kötü benim attıklarıma göreWraith spirit of aim mouse pad bu nasıl?
www.klassegear.com
Spirit of aim ve diğer attıklarım bundan kat kat iyi1500 TL bütçe ayırdım yine de bu bütçede en iyisi sanırım? Şu an kullandığım mouse linki alta bırakıyorum. Bundan çok daha iyidir farkı hissedilir değil mi?
![]()
Klasse Pro Gaming Mousepad
Pro gaming mousepad. Sık Mikro Dokuma yüzeyiyle deneyiminizi üst düzeye taşır! Geniş yüzey alanıyla oyun ve çalışma alanınızı güzelleştirin!www.klassegear.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.