Alihandrotr Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #1 Oyunu Rusça indirdim. Şu an İngilizce yama olarak düzenledim. Buradan da tg Türkçe yama uygulamasıyla Türkçe yamaya çevirmek istediğimde hata alıyorum. Hatayı aşağıya atıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Dosya Ekleri cod 2.PNG 389,4 KB · Görüntüleme: 117 cod 2 3.PNG 9,9 KB · Görüntüleme: 133
Oyunu Rusça indirdim. Şu an İngilizce yama olarak düzenledim. Buradan da tg Türkçe yama uygulamasıyla Türkçe yamaya çevirmek istediğimde hata alıyorum. Hatayı aşağıya atıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim?
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 12 Haziran 2021 #2 Sil geri yükle. Olmazsa Rusça veya İngilizce kullan. Artı 0 Eksi
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 12 Haziran 2021 #3 Nasıl bir yol izlemeniz gerektiği zaten uyarıda belirtilmiş. Artı 0 Eksi
KS KS Alihandrotr Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #4 Silip tekrardan yükledim. Hikayesi için oynayacağımdan Türkçe tercih ediyorum. Artı 0 Eksi
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 12 Haziran 2021 #5 Alihandrotr dedi: Silip tekrardan yükledim. Hikayesi için oynayacağımdan Türkçe tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... CoD oyununda zaten pekte Türkçe yamaya gerek yok. Klasik CoD yani görev yap oyun bitti. Artı 0 Eksi
Alihandrotr dedi: Silip tekrardan yükledim. Hikayesi için oynayacağımdan Türkçe tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... CoD oyununda zaten pekte Türkçe yamaya gerek yok. Klasik CoD yani görev yap oyun bitti.
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #6 Alihandrotr dedi: Silip tekrardan yükledim. Hikayesi için oynayacağımdan Türkçe tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Korsan kullanıyorsanız Türkçe yama oyunun versiyonuyla uyumlu değil. Hatada göstermiş hangi versiyonu indirmeniz gerektiğini. Artı 0 Eksi
Alihandrotr dedi: Silip tekrardan yükledim. Hikayesi için oynayacağımdan Türkçe tercih ediyorum. Genişletmek için tıkla... Korsan kullanıyorsanız Türkçe yama oyunun versiyonuyla uyumlu değil. Hatada göstermiş hangi versiyonu indirmeniz gerektiğini.