Mobil ödeme ile F1 2012 aldım fakat ödeme bekleniyor diyor. Bu benimle alakalı mı yoksa Turkcell'in mi halletmesi lazım? Bunun için ayrı konu açmam gerekiyor mu onu da bilmiyorum. Eki Görüntüle 1026514
Muhtemelen. Aynı hatayı F1 2012 yüzünden alan 1-2 kişi daha biliyorum, hatta konuları bile var. Ben de Playstore kullanıyorum bazı zamanlarda, kod kaynaklı bir hata yaşamadım.
Muhtemelen. Aynı hatayı F1 2012 yüzünden alan 1-2 kişi daha biliyorum, hatta konuları bile var. Ben de Play Store kullanıyorum bazı zamanlarda, kod kaynaklı bir hata yaşamadım.
Herkese selamlar, Play Store üzerinden 2, 75'e düştüğü için kod şeklinde satın aldım fakat Steam'de ürün etkinleştirmeye girdiğimde bu sorunu alıyorum. Düzeltebilir miyim?
Herkese selamlar, Play Store üzerinden 2, 75'e düştüğü için kod şeklinde satın aldım fakat Steam'de ürün etkinleştirmeye girdiğimde bu sorunu alıyorum. Düzeltebilir miyim?
Adamları hangi bölümden aramam gerektiğini de bilmiyorum. Hep mobil bölümünü seçip rastgele müşteri hizmetlerine bağlanıyorum. Adamlar da hep Google Play Store anlıyor. Garip bir sessizlik oluyor konuşmada. Hangi bölümden aramam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
Müşteri hizmetlerini bilmediğim için yardımcı olabileceğimi sanmıyorum maalesef. Fakat Twitter'dan Türk Telekom Destek hesabına sorununu yazarsan yardımcı olacaklardır.
Müşteri hizmetlerini bilmediğim için yardımcı olabileceğimi sanmıyorum maalesef. Fakat Twitter'dan Türk Telekom Destek hesabına sorununu yazarsan yardımcı olacaklardır.