CoD'un Advanced Warfare'dan sonra çıkardığı hikayeli oyunlar hangileri?

ixdrone

Decipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi / Oyun geliştirici
En son CoD Advanced Warfare oynamıştım yıllar önce.
Advanced Warfare dahil, hepsini bitidim.
Advanced Warfare'den sonra çıkan, tek kişilik hikaye modu olan, remastered oyunlar hariç, hangi oyunları var?

Black Ops 4 dışında öteki Call of Duty oyunlarının tek kişilik modları var.
Black Ops 3, İnfinite Warfare, WW2, Call of Duty Modern Warfare (2019)
Call of Duty Black Ops 3, infinite warfare, Call of Duty Black Ops 4 ve Call of Duty Modern Warfare.

WWII, Infinite Warfare ve B.Ops 3 kısaca.
Infinite Warfare çok dislike almıştı zamanında hatırlıyorum. WWII ya da B. Ops 3 alayım o zaman. Belki 2'sini de alırım.

Cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Infinite Warfare çok dislike almıştı zamanında hatırlıyorum. WWII ya da B. Ops 3 alayım o zaman. Belki 2'sini de alırım.

Ek olarak son çıkan Modern Warfare'da var ama WWII almanızı tavsiye etmem 4-5 saatte biten formalite icabı konulmuş bir hikaye modu var BO3'ün de hikayesi çok iyi değil ama WWII den iyidir.

Hikaye için BO3 almanızı önermiyorum. Hikaye olarak çok zayıf kalıyor BO3. WWII veya Infinite Warfare alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı