CoD'un neden WW1 oyunu yok ve oyunlar neden taraflı?

Daha fazla  
Piyasada onlarca modern dünya, gelecek yıl, 2. Dünya Savaşı oyunları var. Fakat neden Call of Duty gibi bir yapımın 1. Dünya Savaşı oyunu yok? Şimdi BF 1 diyeceksiniz ancak ben olmasını değil az olmasından şikayetçiyim. Az olarak kastettiğim ise sadece bir oyun o da BF1, yani Osmanlı askeri olarak savaşlara girsek, savaşlar yapsak ya da herhangi bir ülkeyi seçebilsek. Mesela ben neden bir alman askeri olamıyorum? Bu oyunların taraf tutması çok saçma. Ben bir ırkçılık karşıtıyım fakat neden n*zi Almanya'sı olamıyoruz veya bir ltalyan? Call of Duty oyunları şöyle dönüyor.

Oyun başı normandiya Amerika askerisin.

Ortalar fransız askerisi bayerne giriyorsun.

Sona yaklaşma bir İngiliz askerisin afrikadasın.

Son bir Sovyet askeri olarak Berlin'e giriyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Piyasada onlarca modern dünya, gelecek yıl, 2. Dünya Savaşı oyunları var. Fakat neden Call of Duty gibi bir yapımın 1. Dünya Savaşı oyunu yok? Şimdi BF 1 diyeceksiniz ancak ben olmasını değil az olmasından şikayetçiyim. Az olarak kastettiğim ise sadece bir oyun o da BF1, yani Osmanlı askeri olarak savaşlara girsek, savaşlar yapsak ya da herhangi bir ülkeyi seçebilsek. Mesela ben neden bir alman askeri olamıyorum? Bu oyunların taraf tutması çok saçma. Ben bir ırkçılık karşıtıyım fakat neden n*zi Almanya'sı olamıyoruz veya bir ltalyan? Call of Duty oyunları şöyle dönüyor.

Oyun başı normandiya Amerika askerisin.

Ortalar fransız askerisi bayerne giriyorsun.

Sona yaklaşma bir İngiliz askerisin afrikadasın.

Son bir Sovyet askeri olarak Berlin'e giriyorsun.

Oyunu yapan şirketler alman olsa olurdu dediğiniz hocam. Onun dışında zor. Ve n*zi Almanya'sı gerçekten çoğu kişi tarafından nefret edilen bir kesim olduğu için de olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı