Çöken Windows 10 nasıl kurtarılır?

CaqataySHN

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba technopat sosyal ailesi eğer bu problemime yardım ederseniz beni masraftan kurtarırsınız.

Ben gece arkadaşlarımla dışarıya çıktığımda kardeşim bilgisayar başına geçmiş bayağı kurcalamış ben geldiğimde hangi dosyayı açmak istesem sistem hatası veriyodu oyunları denedim dosya eksik diyodu .dll'ler sonra dedim şifreyi değiştireyim de bidaha elleyemesin bi baktım ayarlara girerken yanıt vermeyi kesiyor ne yapsam hep hata ile karşılaşıyorum. Dedim bilgisayarı bi açıp kapayayım açtığımda windows dediki bir hatadan dolayı yeniden başlatılması gerekiyor başlattı sonra bi kaç seçenek çıktı ben formata bastım bütün gece format attı sonra sabah açtığımda kişisel bilgisayarınız yeniden başlatıması gibi bi hata veriyor. Sürekli DVD sürücüsüde çalışmıyor. Dedim orjinal windows 7 Pro CD'si vardı okumadı başlangıçta f11'e basıyorum sürekli recovery için okumuyor. Bu kardeşim ne yaptıysa yardım edin yoksa yeni sabit disk alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli kipte çalıştırmayı deneyin. Güvenli kipe Windows kurulum USB'si ile kuruluma başlamadan sol altta tamir kısmından girip ulaşabilirsiniz. Çalışmazsa temiz kurulum yapmanız gerekiyor. Çalışırsa Windows 10 yükseltme yaparmış gibi yeniden kurulum yapın. Yeniden kurulum için lisansınızla uyuşan Windows 10 kurulum iso içeriğini açıp setup.exe'ye tıklayın 3 seçenekten en üstteki bütün program ve uygulamaları koruyan seçeneği seçip kuruluma başlayın. Yeniden kurulum yaşadığınız sorunları büyük oranda giderecektir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı