Çözüldü Asus eee PC Harddisk Görmüyor

  • Konuyu başlatan İbrahim TAPU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 23B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İ

İbrahim TAPU

Ziyaretçi
Merhaba, bugün bir bilgisayara Windows 8 atmak için elime aldım eve getirdim USB’leri hazırladım fakat sistem USB ve hard disk görmüyor. Hard diski başka bilgisayarda denedim çalışıyor eski sistem olduğu gibi duruyor. Bios ayarlarlar ini yapamıyorum AHCI Mod seçili ama bios yine de Hard disk i görmüyor. Sizce ne yapmalıyım? Asus eee PC üründe.
 
Kendi Harddisk ini görmüyor, usb den win 8 kurmaya niyetlendim USB i de görmedi Bios.

Bu bilgisayarın HDD’ ini başka bilgisayarda denedim çalışıyor.
Farklı bir HDD i taktım onu da görmedi. Bios’ da bir ayarımı var bunun acaba?
 
USB'den kurulumda bazen hdd yi göemeyebiliyor. Lenovo bilgisayar da da bu sorun oluşmuştu. DVD'ye çekip kurmayı deneyin sorun çözülmüş olacaktır büyük ihtimalle:)
 
Pardon eee pc de dvd sürücüsü yok dimi :(.... Boot olarak hazırladığınız flash'ı takın bilgisayarınıza sonra BIOS'a girin boot bölümünde usb hdd yi 1. sıraya alın, tabi gözükürse. Eğer usb hdd gözükmez ise farklı bir ayar var demektir. Tam olarak eee nin bios unu bilmiyorum.
 
BIOS'uu default ayarına aldın mı... Patlamaz halledilir.

- - - Güncellendi - - -

Bir de bilgisayar ilk açılırken bios a giren tuş haricinde başka bir tuş gözüküyor mu ? Örn : f2 setup bios, f12 boot menü gibi?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı