Çözüldü Asus P8H61-M LX R2.0 Hackintosh Kurulumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sawserez

Hectopat
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
13
Makaleler
1
Merhabalar. Şu mac işi 3 gündür sabahladım yine olmadı. Lütfen uardımcı olur musunuz.


  • Asus P8H61-M LX R2.0 Bios Versiyonu 1003 / 06.14.2013
  • İ5-3570 3.40
  • 8 GB DDR3 1600 MHZ
  • 120 GB Corsair Force 3 SSD
  • Ati HD 4670
  • Samsung S22B150 22''

Bu sisteme mac nasıl kurarım lütfen yardımcı olurmusunuz.

Sistem Bu. Nasıl Yaptıysam Olmadı. Her yolu denedim olmadı lütfen yardım ediyorum.

iAtkos ML2 Kurulum Rehberi - YouTube

Birçok talimat izledim ama yine olmadı.

- - - Güncellendi - - -

İATKOS ML2 Ve ML3 denedim hiç biri olmadı.



Merhaba Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır mac ile haşir neşir oldum olmaz dediler yeni donanım al dediler vs Ana kartım Bildiğiniz üzere Asus p8h61-m lx R2.0

Sistemde tek değişiklik dün asus GT 630 ekran kartı almak oldu 2 haftadan uzun süren zorlu maraton son buldu ? (sadece ekran kartım olmadı onuu yapamadım saydamlık çözünürlük yopk driver kext bulamadım hala araştırıyorum.
Şimdi nasıl yaptığıma gelince elinde bu anakart bulunan arkadaşlar ben onboard kurulum yapamadım ati 4670 ekran kartım ilede kurulum olmadı ne yaptıysam çözemedim yeni aldığım ekran kartı ile sorunu çözdüm.


Çözüm:

Recep Baltaş'ın Appstore Ml Usb anlatımından yola çıkarak (bunun gibi birsürü denedim en temiz ve sade olan buydu) belki deneyenleriniz de olmuştur ama unubeast ı kurarken ML appstoreyi seçtikten sonra en altta bulunan usb seçeneği mevcut, onu da seçiyorsunuz. Bios ayarlarında çok fazla değişikliğe gerek yok. AHCI, hatırlayamadım ama uhcı-hand off, boot menüsünde idi galiba, virtual i ben açtım, sıkıntı isteyen açar. Fast boot disabled, other os u seçip usb den başlıyoruz kurmaya.

Asus P8H61-M LX R2.0 - Mountain Lion 10.8.2 - 100% Working - Complete Desktops - InsanelyMac Forum

Buradaki dosyalrı indirin.

Bunlar önemli (daha bir çok site gezdim hiç birini hatırlamıyorum).

Kurulum bittikten sonra tekrar usbden boot ediyoruz. MultiBeast 5.5.1 (hangi satırları seçtim bilmiyorum fakeSMC vardı, nullCpuPowermanagement, applecpupowermanagement bunları hatırladığım kadar yazıyorum. Detaylarını bu gece hiç uyumadım bu saate kadar mazur görüm. Daha detaylı açıklama yakında yayınlarım. Aynı anakar sahipleri chameleon boot plis bilgilerini bir şekilde paylaşırım. Fazla uğraşmadan kurmuş olursunuz.

Şimdi bana yardımcı olabilecek kim var GT 630 Asus 2GB bunu sisteme tanıtamadım nasıl yapabilirim? Herkese iyi günler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Onu nasıl yapabilirim bilmiyorum. O kod işlerini linkte bulunan anlatımı dinleyerek yaptım. Başlangıçta elmada kaldı sonraki denememde hiç açmadı. Daha sonraki denememde ise ekran yok ses vardı, başlangıç ekranı bembeyazdı.
 
Bilgisayarı açtıktan sonra iAtkos logosu beliriyor ve altında kayan bir şey varsa orada soru işareti olarak kullandığınız tuşa, ardından da v ye basın (İngilizce klavye oluyor.)
 
Bu rehberle kurmayı dener misin:

Unibeast ile Hackintosh Rehberi: Mac OS X Mountain Lion Kurulumu | Technopat

Ekran kartın uyumsuz gibi bu arada. Kurulum esnasında Onboard'u kullan derim. Senin sistemine başarılı bir biçimde kuran var bu rehber ile. Tabii ekran kartı farklı ama onboard ile kurarsın. Bu rehberle başla, ben sana yardım edicem. Kurallara uyman ve sabırlı olman çok önemli ama.
 
İster ücretli alın, ister ücretsiz alın illegal bir harekettir... Apple Macosx sistemleri her PC'ye kurulabilir olsaydı illegal olmazdı... Apple Corp. yazılımdan çok donanım satmayı amaçlayan bir firma... Her makinesinin üzerine logosu koyuyorsa amacını zaten belli ediyor..
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen hemen neredeyse aynı sisteme ben de sahibim fakat apple logosunu bile getiremedim. Ama sanal mac kurup flash hazırlayıp denemek daha saglıklı gibi duruyor.
 
Merhabalar sawserez

öncelikle sistemin sanallaştırma teknolojisini desktekliyor yani mac işletim sistemi kesinlikle kurulabilir.

yzLEigz.png


Sistemine niresh 10.8.2 kurmani tavsiye ederim.

http://kickass.to/niresh-s-os-x-10-8-2-t7179214.html

İllaki iatkos olacak diye birşey yok her yolu denemen lazım.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı