Corsair Void Elite Wireless Dip Ses Sorunu

Kaan Melih

Hectopat
Katılım
9 Temmuz 2018
Mesajlar
482
Makaleler
1
Çözümler
3
Selamlar, Corsair Void Elite Wireless kulaklığımda dip ses sorunu var, bu kulaklığı kullananlar bu sorunu yaşıyor. Kulaklıkta sürekli hışırtı sesi var, kulaklığın sesini kısmak söz konusu değil zira kulaklığın üstündeki tuş direkt olarak Windows'un sesini ayarlıyor. İnternetin altını üstüne getirdim fakat bir sonuç alamadım. Bazı kişiler iCUE yazılımını silince problemin çözüldüğünü söylemiş fakat ben yaptığımda sorun çözülmedi. Arkadaşlar bunun bir çözümü yok mu?
 
7-8 aydır bu kulaklığı kullanıyorum ve bende dip ses sorunu yok. Bu tarz konularda inanılmaz hassasımdır, olsaydı 50 defa iade etmiştim/satmıştım şimdiye kadar. iCue ayarlarınız nasıl?
 
7-8 aydır bu kulaklığı kullanıyorum ve bende dip ses sorunu yok. Bu tarz konularda inanılmaz hassasımdır, olsaydı 50 defa iade etmiştim/satmıştım şimdiye kadar. iCUE ayarlarınız nasıl?

Henüz yeni aldım ben ve dip sesi duyabiliyorum. iCUE ayarlarını hiç kurcalamadım varsayılanda hepsi.
 
İtopya'dan alalı 1 hafta oldu. Aynı sorun bende de var, çözüm bulamadım. Corsair Support'a mail atmıştım. Gelen cevabı resim olarak bırakıyorum.
Screenshot_7.png
 
Böyle üst düzey bir kulaklıkta bu sorun hiç hoş değil çözen arkadaşlar olduğunu duydum nasıl çözmüşler acaba? Yada çözdüklerini mi zannediyorlar?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı