[Çözüldü] Ekran "no signal" problemi?

berkberk

Hectopat
Katılım
13 Eylül 2013
Mesajlar
21
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Merhaba arkadaşlar. Recep abinin hazırladığı video ile yeni aldığım bilgisayarıma WİN 8 kurucaktım fakat bilgisayarı açıyorum ve ekran bağlı olmasına rağmen ekranda "no signal" diyor. Nasıl çözücem acaba? Kabloda yada tv de mi sorun var diye laptopa bağladım VGA girişinden ve direk görüntü aldım. Fakat bilgisayar kasasına bağlayınca "no signal" devam ediyor. Aldığım monitör bugün gelmediği için evdeki LG LCD televizyona bağladım. HDMI-HDMI denedim. Anakarttaki HDMI girişine bağladım olmadı, ekran kartı tahminen olmaz zaten henüz driverı yüklenmediği için ama onuda denedim. Ardından VGA olarakta denedim yine olmuyor. Ne yapmam gerekiyor?

Ayrıca usb belleğide usb ye takmış durumdayım WİN 8 kurulumu için fakat tabi ekran göremediğim için henüz birşey yapamıyorum.
 

THE_MILLER

Security
Katılım
22 Ağustos 2013
Mesajlar
15.286
En iyi cevaplar
56
Beğeniler
9.377
Yer
Techno Destek!
Power'a bastığında ışıklar yanıyor mu ? Bip sesi hiç geldi mi ?
 
KS
B

berkberk

Hectopat
Katılım
13 Eylül 2013
Mesajlar
21
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Işıklar yanıyor, ledli fanlar yanarak dönüyor, ekran kartı üstündeki kabloların ucunda yeşil ışık var onlarda yanıyor. Ana kart üstünde kırmızı ışıklar yanıp sönüyo 3-5 saniye sonrada yeşil ışık kalıyo bir tek. Bip sesi duymadım hiç?
 

THE_MILLER

Security
Katılım
22 Ağustos 2013
Mesajlar
15.286
En iyi cevaplar
56
Beğeniler
9.377
Yer
Techno Destek!
Monitorun gelmesini bekle. İşlem uzun sürecekse al kasayı bir bakkala(pc dükkanına) git ellerindeki monitörlere bağlayıp sorunu anlarsın. HDMI bağlantısını işletim sistemi kurulu olmadığından bağlantı olmamıştır diye düşünüyorum.
 
KS
B

berkberk

Hectopat
Katılım
13 Eylül 2013
Mesajlar
21
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
0
Evet bugün monitör geldi ve çalıştı. Teşekkür ederim.
 



Yukarı