Çözüldü Epic'ten alınan oyunu Steam'e aktarmak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

corlulu

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2020
Mesajlar
968
Çözümler
4
Yer
Отгонтэнгэр
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Motherboard: MSI A320M-A PRO
GPU: Asus RX570
CPU: AMD Ryzen 3 3200G
RAM: Corsair Vengeance 8GB 3000Mhz RAM
Case: Corsair iCUE 465X
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Harbiye Nazırı
Hocam aklıma takılan şu. Epic Games'te dağıtılan bedava oyunları Steam kütüphanesine aktarabiliyor muyuz? Ya da Epic'ten bağlandığım ücretsiz oyuna. Steam'den bağlanan arkadaşım ile eş zamanlı oynayabiliyor muyuz? Steam ve Epic Games launcherlarının FPS farkları gibi şeyler var mı? Bu 3 soruyu çözebilir misiniz?
 
Çözüm
  1. Hayır, ikisi birbirinden bağımsız platformlar ve aktarım mümkün değil.
  2. Oyundan oyuna değişir.
  3. FPS farkı olacağını sanmam.
Eğer Epic ile Ubisoft hesapların birbirine bağlı ise zaten gözüküyor olabilir, değilse bağlayıp kontrol et. Yine de gözükmezse bunun için, öncelikle oyunun kurulu olduğu diskte oyunun boyutu kadar boş yer olması gerekir. Boş yer varsa oyun klasörünün ismine herhangi bir şey ekle(Örneğin: Watch Dogs 2-1) daha sonra Epic ile oyunu tekrar aynı dizine kurmak için indirme başlat ve 1 MB civarı bir indirme olunca durduk ve Epic Games Launcher'ı tamamen kapat ve Değiştirdiğin dosya ismini düzelt ve dosyaların birleşmesine izin ver. Epic Games Launcher'ı tekrar başlat ve dosyaları doğrulamasını bekle, işte bu kadar. Eğer oyunun kurulu olduğu diskte yeterince yer yoksa oyunu başka bir diske taşı ve diğer işlemleri aynen uygula.
 
İlginç bir şekilde Steam'den ücretli bir şekilde aldığım standart sürüm GTA 5'i Epic Games ile birleştirerek tek bir oyun yaptım, Premium özelliklere de ulaşmış bulunuyorum. İki platformda da oyun inik gözüküyor ama sadece bir ikon ve bir bağlantı var. Şu şekilde yaptım; ilk olarak Steam'de GTA 5 zaten yüklüydü, ayriyeten Epic Games üzerinden bir indirme başlattım ve hemen durdurdum. Epic Games'in oluşturduğu GTA 5 dosyasının içerisindeki 1-2MB'lık dosyayı sildim ve Steam'im oluşturduğu GTA 5 dosyalarını kopyalayıp içine attım. Bu işlem sonucunda GTA 5 Steam ikonu değişerek Epic Games GTA 5 ikonuna dönüştü. Tam olarak nasıl işledi nasıl bu duruma geldi ve ileride ayırmak istersem ayırabilir miyim bilmiyorum ama benim de durumum bu şekilde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı