Çözüldü Games For Windows Live Güncelleme Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

M.CaN

Kilopat
Katılım
13 Mayıs 2012
Mesajlar
1.147
Makaleler
16
Yer
Kırşehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar elimde kazandığım Resident Evil Operation Raccooon City oyunu var. Yalnız oyunda bir sorun yaşıyorum. Steam' i açıyorum oyuna giriyorum her neyse, Games For Windows Live' a da üyeyim zaten, giriş yapıyorum, ürün anahtarını da yazmıştım e- posta ve şifre istendikten sonra.

Fakat profili yüklerken yüklemeden diyor ki: "Yeni bir güncelleme var, eğer güncellemeyi yüklemeyi reddederseniz LIVE olmadan oyuna girersiniz. Güncellemeyi şimdi yüklemeyi kabul ediyor musunuz ?" Daha sonra güncellemeyi yüklerken bitince bir defasında zaten daha güncel sürümüne sahip olduğumu söylemişti ama şimdi denediğimde oyunu kaydedip çıkmamı söylüyor böylece güncelleme devam edecek. Tamam oyundan çıkıyorum bu sefer güncellemeyi yüklerken daha yeni versiyon zaten yüklü uyarısıyla karşılaşıyorum.

Program Ekle Veya Kaldır' dan Games For Windows Live' ı silmeyi denedim bir tane dosya yolu istiyordu bunu bulamayınca IOBit Uninstaller ile gelişmiş olarak regedit kayıtlarını da sildirdim. Daha sonra Games For Windows Live' ın en güncel sürümünü indirdim. Yüklerken yine yeni versiyona sahipsiniz uyarısıyla karşılaştım. Oyuna tekrar giriyorum yine aynı şeyler. Ürün anahtarını da istemiyor neden bilmiyorum acaba farklı bir msn adresinden daha girdim ondan olabilir mi diye düşündüm ama zaten giremediğim için Steam' den oyuna girerken bana ürün anahtarını hatırlatıyor ve panoya kopyalamamı söylüyor. Zaten diğer hesabımla girdiğimde de tekrar aynı sorunla karşılaşıyorum. GFWL bende silinmiş durumda gözüküyor ama aslında hâlâ var. Acaba şundan mı kaynaklanıyor : GTA IV' ü 1.0.7.0 Patch ve xlive.dll ile illegal olarak kullanıyorum hatanın kaynağı bu da olabilir mi ? Lütfen yardım bekliyorum
 
Hayatımda ilk defa duydum BEC marka modem. UPnP özelliğini açar mısın modemin arabirimine girip. Bir de modemin arabiriminden FW sürümünü öğrenir misin?

Referans olarak Firmware indirme bağlantısını da vereyim:

Billion Products Support

UPnP özelliği zaten açık. UPnP bölümünde yazanlar şunlar:
UPnP: Activated (seçili) Deactivated
Auto-configured: Activated (seçili) Deactivated (by UPnP-enabld Application)


FW Sürüm: 2.7.0.13(ZUE0.B1)3.1.0.6

Modemin kendi arabirimine girip öğrendim FW sürümünü de. Dediğiniz siteden de indirmem gerekiyor mu ?
 
Verdiğim bağlantıdan şu Firmware sürümünü indirin (Annex A) v2.7.0.23(ZUE0.B1)3.3.2.5.

İndirdim ve FW sürümünü güncelledim ama hiçbir değişiklik yok. GTA IV' ü de sildim ama Games For Windows Live hâlâ kurulu gibi duruyordu, oyunda aynı hatayı vermeye devam ediyordu.

Ben daha sonra tekrar yüklemek istediğimde GFWLive' ı farkettim ki yüklemeye çalışırken yüklü sürüm var dediğinde Log Files' a tıklayınca AppData/Local bölümündeki GFWLive klasörüne yönlendirdi beni. Silmeye çalıştığımda aynı şeyi tekrar etti ama sonra klasör içindeki setup dosyalarını kurduktan sonra program yüklü olarak görünüyor ve artık oyunda sorun yok. Çözüldü yani. Yine de ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ya benim sorunuma da bir baksanız diyorum, ben de daha farklı olarak update etmeme sorunu var. Gfwl profili indirdikten sonra update istiyor başlatıyorum fakat bir kaç saniye sonra cant download the update. Make sure you are connected to the internet diyor. Lütfen biri yardım etsin kafayı yiycem 3 gündür. Modemle alakalı falan olabilir diyenler var modemi değiştirmeden çözülmezmi bu salak saçma sorun.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı