Çözüldü Hd 6570 fps düşüklüğü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Enis061

Hectopat
Katılım
14 Mart 2014
Mesajlar
42
Ekran kartım powercolor Hd6570 2/3.8Gb. En basit oyunda (Minecraft) fps 30 40'larda. Amd Overdrive diye bir uygulamayla Gpu saat hızını arttırmama rağmen en fazla 60-70 fps oluyor.Arkadasimda aynı ekran kartı olmasına rağmen onda 120 130 fps ile oynuyor.Bunun bir çözümü varmı ? Yardımcı olursanız sevinirim
 
Arkadaşınızda aynı ekran kartı vardır fakat tüm donananımınız aynımı ? Ramleriniz kaç GB ? İşlemci marka modeliniz nedir ? Bunlar öenmli etkenler FPS yi sadece ekran kartı açısından düşünmeyin :)
 
Bak işte şimdi çıktı meydana :) Minecraft zaten yüksek RAM isteyen bir oyun . Benim şuanki ekran kartım seninkinden çok daha kötü olmasına ramen 50-60 fps alıyorum. 6GB RAM ve i5 işlemcim sayesinde. Kafana takma ekran kartıyla ilgli bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sistemin geneli yetersiz kalıyor performans için
 
Sorun belli oldu. Minecraft işlemci ve ram bellekleri zorlayan bir oyun. 2GB DDR2 Ram'da bu doğal. En güncel işletim sistemini kurun, Driverleri güncelleyin, İmkanınız varsa Ram bellek takviyesi yapın.
 
Minecraft'ın ilgili olduğu tek şey ekran kartının belleğidir. Onun dışında hiçbir şeye bakmıyor bu oyun. 9500GT ile, 2gb 800mhz ddr2 belleklerle, Dual Core E5300 işlemciyle 596fps almış adamım. HDD sıfırlanınca o da gitti o ayrı bir konu. Sistemle ilgili bir sorun yok. Sıcaklıkları kontrol edin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı