Çözüldü i3-9100F ve GTX 1650 Super Cyberpunk 2077'yi hangi ayarlarda kaldırır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
1080P için GTX 1060 öneriliyor, 1650 Super ile akıcı bir oyun deneyimi yaşayabileceğinizi düşünüyorum.
i3-9100F; 768p'de GTX 1650 Super'e darboğaz yapabilir. Ayrıca böylesine kaliteli bir açık dünyaya sahip, grafiksel şölenin doruklarına varacağınız bir oyunu en azından günümüzün standartı olan 1080p yüksek ayar kalitesinde oynamanızı öneririm. Bu şekilde bu ikili genel olarak iyi bir performans sunacaktır size, belki sadece belirli spesifik dar alanlı kalabalık mekanlarda belli oranlarda kabul edilebilir seviyede işlemci darboğazına takılabilirsiniz diye tahmin ediyorum, onun haricinde kaç FPS alacağınız konusunda ise herhangi bir fikrim yok. Yukarıda belirttiğim ifadeler de yine tahminlerime dayalı, bu noktada en basitinden oyun çıktıktan sonra Youtube üzerindeki benchmark testlerine göre bileşen performans değerlendirmesi yapmak çok daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.
 
Mesajı herhangi bir moderatör görüyorsa, en iyi cevabı Jonathan North hocama taşıyabilir mi? Benden kat kat daha ayrıntılı anlatmış.
Raporladım ama bir dönüş alamadım.

Önemi yok hocam, kullanıcının sorusuna açıklayıcı, net ve öz bir cevapta bulunduğunuz için en iyi cevap sizde kalabilir, problem yok. Rahatınıza bakın, iyi sosyaller dilerim 🙂.
 
i3-9100F; 768P'de GTX 1650 Super'e darboğaz yapabilir. Ayrıca böylesine kaliteli bir açık dünyaya sahip, grafiksel şölenin doruklarına varacağınız bir oyunu en azından günümüzün standartı olan 1080P yüksek ayar kalitesinde oynamanızı öneririm. Bu şekilde bu ikili genel olarak iyi bir performans sunacaktır size, belki sadece belirli spesifik dar alanlı kalabalık mekanlarda belli oranlarda kabul edilebilir seviyede işlemci darboğazına takılabilirsiniz diye tahmin ediyorum, onun haricinde kaç FPS alacağınız konusunda ise herhangi bir fikrim yok. Yukarıda belirttiğim ifadeler de yine tahminlerime dayalı, bu noktada en basitinden oyun çıktıktan sonra YouTube üzerindeki Benchmark testlerine göre bileşen performans değerlendirmesi yapmak çok daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim ancak maalesef 1080P oynama imkanına sahip değilim. En iyi cevabı da başka kimse yazmadığı için en açıklayıcı cevap olarak Kılıç'ı seçmek zorunda kaldım. Cevabınız için teşekkür ederim :).
 
9100F 1650S'i 1080P'de ancak besliyor darboğaz yaşayacaksınız muhtemelen. Orta ayarlarda oynarsınız rahatlıkla ama olabildiğince ayar yükseltin ki darboğaz azalsın.

i3-9100F (i5-7600)'in aslında GTX 1660/1660 Super seviyesi kartlara kadar besleme potansiyeli var, ama ne yazık ki malum günümüzün yeni nesil modern AAA oyunları artık 4 çekirdekten fazlasına ihtiyaç duyduğu için, oyunun rahatça çalışabilmesi için gereken işlem gücünü HT olmadığından karşılayamadığı için önüne çekirdek limiti sorunu çıkıyor. Dolayısıyla bu noktada ister istemez GTX 1650 Super (GTX 1060 6G) le de GTX 1660 Superle de sıkıntı çıkaracağı gibi yine maksimum FPS'i-verimi normal şartlarda besleyebileceği en yüksek kartlardan veriyor. Zaten önceki mesajımda da belirttiğim gibi, kalabalık alanlı yapay zekanın bol olduğu şehirsel bölgelerde o işlemcinin sıkıntı çıkaracağı konusunda sizinle hemfikirim, eğer ki optimizasyonu başarılı bir oyun olarak çıkış yaparsa genel olarak 1080p yüksek ayarlarda rahat bir oyun deneyimi yaşatacağını düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
i3-9100F (i5-7600)'in aslında GTX 1660/1660 super seviyesi kartlara kadar besleme potansiyeli var, ama ne yazık ki malum günümüzün yeni nesil modern AAA oyunları artık 4 çekirdekten fazlasına ihtiyaç duyduğu için, oyunun rahatça çalışabilmesi için gereken işlem gücünü HT olmadığından karşılayamadığı için önüne çekirdek limiti sorunu çıkıyor. Dolayısıyla bu noktada ister istemez GTX 1650 Super (GTX 1060 6g) le de GTX 1660 Super'le de sıkıntı çıkaracağı gibi yine maksimum FPS'i-verimi normal şartlarda besleyebileceği en yüksek kartlardan veriyor. Zaten önceki mesajımda da belirttiğim gibi, kalabalık alanlı yapay zekanın bol olduğu şehirsel bölgelerde o işlemcinin sıkıntı çıkaracağı konusunda sizinle hemfikirim, eğer ki optimizasyonu başarılı bir oyun olarak çıkış yaparsa genel olarak 1080P yüksek ayarlarda rahat bir oyun deneyimi yaşatacağını düşünüyorum.

Zaten 9100F ve 1650S düşük bütçe için iyi bir ikili ve tam verim alınamasa da ekran kartı kullanımı çoğunlukla yüzde 90 ve üstünde oluyor darboğaz oyun deneyimini düşürecek droplara sebep olacak kadar olmuyor.
 

Geri
Yukarı