Kara cuma beklenmeli mi?

Balon indirim gibi yorum yapanlara aldanmayın, belli ürünlerde gerçekten sağlam indirimler oluyor. 220 TL gibi bir fiyata (yaklaşık olarak) HS50 aldığım oldu. (O zamanlar fiyatlar şimdiki gibi çok da değildi.) Tabii ki ürünün fiyatını arttırıp indirime sokanlar da var, ama bu demek değil ki hepsi balon indirim.
 
Yıllardır zaten gerçek indirim yapmıyorlar. Şimdiden alacağınız parçaların fiyatına bakın ve muhteşem cuma geldiği zaman ki fiyatlar ile kıyaslayın. Aynı fiyattan sattıklarını göreceksiniz. Ama bazen gerçekten 200-300 TL'lik indirimler de olabiliyor. Genel olarak fiyatları yüksek gösterip, indirim yaptık diyerek normal fiyatına satıyorlar. Neden? Çünkü burası Türkiye :)
 
Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi balon indirimleri, önce yükselt sonra aynı fiyata indir, indirimli gibi göster. Birde üstüne kargoyu 2 hafta sonra al. Doların ne olacağı da belli değil. Tercih sizin, zamanınız ve paranız varsa bekleyebilirsiniz, ama paranız şimdi varsa alın derim, her an geç olabilir, pişman olmayın sonra. 😁
 
Şuan toplarsanız monitör dahil değilse, 3100+1660 Super sistem toplanabilir.
Dahilse 3100+1650 Super toplanabilir. Belki 100-200 daha fazla vererek.
O yüzden beklemeden şimdi alın ne alıyorsanız.
Her türlü sizi üzmeyecek bir sistem toplanır.
Sırf kara cumayı beklediniz diye ne GTX 2060 sistem toplayabilirsiniz ne de şuan toplanabilecek sistemi ucuza getirebilirsiniz.
Muhtemelen o zamana dolar yükselecek ve kara cuma indirimleri ile şuanki fiyatlara denk olucak.
Hatta daha pahalıya bile denk gelebilir.
Sizin istediğiniz parçalarda indirim bile olmayabilir.
 
Dişe dokunur bir indirim olacağını düşünmüyorum. Şuanda TL olarak elinde nakit bekletenin kar etme gibi bir şansı yok. Bilgisayar parçası almak bile bir yerde yatırım sayılır. 2 Sene önce aldığım ürünlerin fiyatının daha pahalı olması bana bu konuşmayı yaptırıyor. Dolar düşerse yada daha fazla indirime girebilir düşüncesiyle haraket etmek mantıksız olur. Bir şeyi zamanında alıp kullanabilmekte onu uygun almak kadar önemli.
 

Geri
Yukarı