Çözüldü Ücretsiz video kayıt uygulama önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YAHYAFIRDAVSOV

Centipat
Katılım
26 Nisan 2020
Mesajlar
46
Bir yazılımı korsan olarak kullanacağınızı varsayarsak, güvenli değildir. Galiba Bandicam için bu yöntemi kullanacaksınız. Bandicam'i orijinal olarak kullanmaya çalışınız. Keymaker ile başınızı derde sokmayınız. Keymaker'ın içerisinde herhangi bir tehdidin olup olmadığını biz tamamen bilemeyiz. Eğer bunun hakkında bir sorun yaşarsanız size yardım da edemeyiz. Çünkü keymaker içerisinde ne olduğunu tam olarak onu tasarlayan kişi bilecektir. İnternette bir sürü yerde indirme bağlantısı olduğu için tehdit oranı yükseliyor.

Bedava video çekme programı var mı söyler misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok eskiden arkadaşım keymaker yazılımını kullanıyordu. Hiç problem olmamıştı ancak bu yazıyı korsana teşvik olarak görmeyin. Bu yazılımı internette her yerde bulabilirsiniz ama belki indireceğiniz yer virüs enjekte etmiş olabilir ve bu dönemde hiç korsana bulaşılmaz indireceğin şeyde %90 virüs olduğunun garantisini veriyorum. Onun yerine ücretsiz güvenilir yazılım edinebilirsiniz. 🙂

Tamam yani keymaker korona virüsü.


AMD A10 vısıon bulamadım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@YAHYAFIRDAVSOV, ekran kartınız desteklemiyormuş. Çünkü eski bir ekran kartına sahipmişsiniz. Sistem araçları kategorisinde yeni bir konu oluşturmanız gerekiyor.

Şimdi buldum teşekkürler ederim.

Şimdi buldum teşekkürler ederim.

:)

@YAHYAFIRDAVSOV, ekran kartınız desteklemiyor olabilir. Çünkü biraz eski bir ekran kartına sahipmişsiniz. Sistem araçları kategorisinde yeni bir konu oluşturmanız gerekiyor.

Herkese teşekkürler:)
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı