Çözüldü Leage of Legends s+ alınmasına rağmen ganimete gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

N3m3s1sDr4g0n

Decapat
Katılım
20 Haziran 2020
Mesajlar
44
Leage of Legends'da s+ almama rağmen urfta da aldım normal maçta da aldım s+ aldın diyor fakat ganimete düşmüyor. Ne yapabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Konuda daha önce paylaştığım linki açıyorsun. Tamamen Türkçe olan arayüzde Leauge of Legends oyununu seçiyorsun. Bilet gönder diyorsun. Muhtemelen hesabına girmeni isteyecek. Giriyorsun. Sonra derdini anlatıp cevap gelmesini bekliyorsun. Cevaba o sayfadaki biletlerim kısmından veya sana gelecek olan mailden ulaşabilirsin.
Oynadığın şampiyona sahip olman şart mı emin değilim ama muhtemelen öyledir.
O şampiyonda 5. seviye olduktan sonra 6. seviye için imge kazanabiliyor olursun. 6. seviye imgesi kazanmak için o şampiyon ile senin (kutu almaktaki gibi arkadaşların alırsa sayılmıyor) S-, S veya S+ alman gerekiyor. 7. seviye için şampiyonun 6. seviye olmalı ve S veya S+ almalısın. 6. seviye için 2 imge, 7. seviye için 3 imge gerekiyor.

5. seviyeye kadar Sihirdar Vadisi'nde normal kapalı, normal sıralı, dereceli, ARAM veya tüm dönüşümlü oyun modlarında kasabiliyorsun. Ondan sonra ise Sihirdar vadisinde normal kapalı, normal sıralı veya dereceli oynaman gerekiyor.

Sahip olmadığın bir şampiyonda en fazla 4. ustalık seviyesine gelebiliyormuşsun zaten.

Atladığım bir şey yok sanırım. Bu şartlardan uymadıkların vardır diye düşünüyorum.

 
Oynadığın şampiyona sahip olman şart mı emin değilim ama muhtemelen öyledir.
O şampiyonda 5. seviye olduktan sonra 6. seviye için imge kazanabiliyor olursun. 6. seviye imgesi kazanmak için o şampiyon ile senin (kutu almaktaki gibi arkadaşların alırsa sayılmıyor) s-, s veya s+ alman gerekiyor. 7. seviye için şampiyonun 6. seviye olmalı ve s veya s+ almalısın. 6. seviye için 2 imge, 7. seviye için 3 imge gerekiyor.

5. seviyeye kadar sihirdar vadisi'nde normal kapalı, normal sıralı, dereceli, aram veya tüm dönüşümlü oyun modlarında kasabiliyorsun. Ondan sonra ise sihirdar vadisinde normal kapalı, normal sıralı veya dereceli oynaman gerekiyor.

Sahip olmadığın bir şampiyonda en fazla 4. ustalık seviyesine gelebiliyormuşsun zaten.

Atladığım bir şey yok sanırım. Bu şartlardan uymadıkların vardır diye düşünüyorum.


Ben 6. seviyeyim Yone ile oynuyorum 46K dayım 5 kere s+ aldım fakat hala ganimet kısmında gözükmüyor yardımcı olabilir misin rica etsem.
Ustalık imgesi o dediğiniz. 7.seviyeye çıkarılırken s ve üstü almanız gerekiyor gelmesi için fakat zaten s+ almışsınız. Riot destek ile iletişime geçin.

Riot desteğe nasıl yazabilirim (oyuna başlayalı çok olmadı)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı