Çözüldü League of Legends Ping Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet Epli

Kilopat
Katılım
22 Ocak 2013
Mesajlar
259
Makaleler
1
Çözümler
1
Merhaba arkadaşlar, League of Legends da ping sorunu yaşıyorum. İnternet hızım çok iyi sadece oyuna girdiğimde ping birden artıyor birden normale dönüyor ve "Tekrar Bağlantı Kuruluyor" yazıyor oyun içerisinde. Bunun çözümü var mıdır? Acil mesajlarını bekliyorum. 3 gündür oynayamıyorum. :D

Oyunu silip tekrar yükledim. Onarma da yaptım durum aynı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türk sunucusunda aynı sorunu 1 haftadır çekenler var. Bende de oluyor arada, ama senin gibi, sık değil. Bazılarında aşırı uzun sürüyor. 4 kişi oynadığımız oyunlar çok oluyor artık. Çözümü sunucularda.
 
Senin yapacağın bir şey yok bekleyeceksin mi diyorsun ?

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar arada bir düzeliyor ama genellikle durum aynı. Oyun esnasında ping birde 999+ ya çıkıyor 5sn içinde geri normale dönüyor ve ekranda Tekrar bağlantı kuruluyor yazısı çıkıyor. Çözümünü bilen varsa lütfen yardım etsin. 3 gündür oyuna giremiyorum.

Format atıp tekrar yüklemeyi bile denedim. Sonuç aynı....
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alper açmış olduğum konu 3 ay öncenin konusu. Yani sorunum çözüldü. Nasıl çözüldü diye soracak olursan bekledim hiç bir şey yapmadım. Arada bir Superonline' ı arayıp sorunumun çözülmediğini devam ettiğini söyledim. 1 hafta sonra sorunum kendiliğinden düzelmişti. Neden böyle bir sorun oldu anlamış değilim. Şuan bir sorunum yok.

İnternetim: Turkcell Superonline 25mbps

Modem: Huaweı.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı