Çözüldü MSI GE60 602XTR Notebook Bir Kaç Sorum Var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Munno

Hectopat
Katılım
13 Haziran 2013
Mesajlar
37
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yazılım Destek Uzmanı
Öncelikle merhaba arkadaşlar;


Ziyaretçi olarak sizleri uzun zamandır takip etmekte ve sayenizde az da olsa bir kaç şey öğrenmiş olmaktan mutluyum.Aynı zamanda win 8 ve gaming notebook ilk deneyimim olucak.Daha önce bu kadar ileri seviye bir sistem ile aşır neşir olmamıştım.


Yaklaşık 3 gün önce MSI GE60 602XTR Notebook aldım ve sitemizde bulunan Win 8 Final Türkçe kurulumunu yapıp key ve crack kısımlarını uyguladım. MSI in kendi sitesinden driverlarınıda indirip kurdum. Malum yaklaşık 2300 tl verdiğimden herhangi ileri seviye bir oyunda alamadım henüz.

Senelerdir bir Knight Online tutkulusu olduğumdan, her Knight Online oyyanın yaptığı gibi direk pc e indirip kurdum. Fakat muazzam bir görsellik ve akıcı bir oyun beklerken yaşadıklarım beni hayal kırıklığına uğrattı.

Sorun şu ki oyunda takılmalar, sağa ve sola dönüşlerde nerdeyse kitlenecek kadar donmalar yaşadım. Diğer yandan bazen de bunları aştı tahmin ettiğime yakın bir performans verdi.

Performans derken gülümsediğini görür gibiyim :)... Bu oyun bu cihazın kılını oynatamaz diye düşünüyordum. Sanırım bir yerlerde bir aksilik var.

Ekran kartının sağ alt köşede ki ikonuna baktığımda oyunda iken Nvidia 1program çalıştırıyor ve bunu knightonline.exe olarak görüyor.
Ekran kartının özelliklerinden knightonline.exe yi seçip alt ayarlarını yaptım.

Verdiğim bu kısıtlı bilgilere rahmen sizce yaşadığım sorun ne olabilir ?

Tavsiyelerinizi bekliyorum , teşekkürler.
 
Öncelikle yaptığın ilk hata bu kadar parayı Laptop'a dökerken bir orijinal bir işletim sistemi kullanmamış olmandır. Knight Online'daki karakterin virüsler sayesinde çalınabilir crack kullananlar için bu risk kaçınılmazdır.
 
Kurdğunuz eski bir sürücü ya da eski, çöp bir program yüzünden. KO oynuyorsanız bilgisayara büyük olasılıkla çöp programlar yüklediniz. Bir de şarjda oynadığınızdan emin olun.
 
Öncelikle hayırlı olsun. Bu ekran kartın için en güncel sürüm. Grafik Sürücüsü - GeForce 320.18 Driver | NVIDIA
Bende arada Knight Online oynuyorum. Benim kart GT 635m ve hiç takılma olmuyor. Aynı zamanda bende buradan indirdiğim Windows 8 i kullanmaktayım. Burak Alkan'ında dediği gibi şarja takılı şekilde oyna. Her zaman en güncel sürümler kullanın.
 
Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar, son sürüm yükleyip güncelleştirmeleri halledince düzeldi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı