Çözüldü Oyunların Sonu Var Diye Diye Oyunlardan Soğudum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

IyesilAdmI

Hectopat
Katılım
27 Mayıs 2014
Mesajlar
114
Yer
Şanlıurfa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Oyun indiriyorum ve 5-10 dk oynadıktan sonra sıkılıyorum. Neden çünkü kafamda tamamen bir düşünce politikası üretmişim ve oyunu açıyorum tamam sevdim diyorum. Tam başlayacağım ''Diyorum bu oyunun sonu da var. Yani oyun bitecek neden oynuyorum?" Bütün heveslerim fıss diye sönüyor. Ondan hiçbir oyundan zevk alamıyorum. Neden acaba? Tamamen akılda başlayan, akılda biten bir sorun bence. Ne yapmalıyım? Bu düşünce politikasını nasıl yok edeceğim bilemiyorum.

Teşekkürler...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
World of tanks yada imperia online oyna :D Hem bitmiyorlar hemde sohbet muhabbet ciddiyet arkadaşlık gibi yüzlerce olay var :)
 
Desteğiniz için teşekkürler ama yarama ilaç olmadı ki...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu mantığa göre sinema filmi de izlememelisin. Dizi de. Bende her tür oyunu sevmiyorum. BF4 gibi gerçekçi FPS oyunları ve GTA V gibi hem openworld hem aksiyon oyunları hariç oyun oynamıyorum.
 
Orijinal al, multiplayer oyna bu kadar basit. ;)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle size Nobel ödüllü ünlü Jose Saramago'nun Körlük romanından bir kısım yazayım. Kitapta der ki;
"Eğer bir işi yapmadan önce ince ince düşünsek, işi yaptığımızda ne olacağını, yaptıktan sonra ne hissedeceğimizi, olayın bize ne faydası olacağını en ayrıntısına kadar düşünsek, bu sonuçların da başka sonuçları doğuracağını aklımıza getirsek, bu doğan sonuçların da hayatımıza etkisini irdelesek, olduğumuz yerde kala kalır bir adım bile atamazdık."

Bunun da sizin düşüncenizden farkı yok. Siz her şeyin sonunu düşünüyorsunuz. Belki sıkıntılısınız, bunalımdasınız da hiçbir şey yapasınız gelmiyor... Genelde böyle durumlarda hissedilir bu düşünce.
Aslına bakarsanız yaptığınız şeyi bazen düşünmemeniz gerek. Sadece yapmanız gerek. Bu bir oyun olur ya da yarın bir gün hayatınızdaki başka bir iş... Siz ne yaparsanız yapın, yaptığınız o iş size bir şeyler katar. Oyunu oynadıktan sonra ne hissedeceğinizi bırakıp, oynarken o zevki doya doya yaşamanız, hiç düşünmemeniz gerek. Zaten oyunlar kafa dağıtmak, düşünmemek için yoklar mı?
Yani sadece "Carpe Diem"

Fazla sıkıcı oldu ise affola.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı