Çözüldü Windows 8 Air 2315 İçin Sürücü Desteği

  • Konuyu başlatan Berke Geyik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 14B
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B

Berke Geyik

Ziyaretçi
Arkadaşlar elimde Airties Air 2315 kablosuz adaptör var. Bu modemin tüm sürücülerini kurmama rağmen bir türlü diğer ağlara bağlanamadım yani modem çalışmadı. En sonunda kardeşimin odasındaki modemin (Airties RT 204) ethernet kablosunu kendi bilgisarıma takarak girmek zorunda kaldım fakat nereye kadar sürecek bu? Onun da bilgisayarı var ve oda girecek. Benim de kablosuz adaptör sorununu çözmem lazım. Yardımlarınızı bekliyorum.

9w0is2K.jpg


zpvVHKF.png


Kablosuz adaptör kurulumunda adaptörü taktığım zaman okuyor ve kuruluma devam edebiliyor. Fakat sonra bakıyorum USB2.0 WLAN sürücüsü kullanılamıyor. Sorun gider'e basıyorum.

WQrPucj.png


Bu düzeltmeyi uygula seçeneğine tıklıyorum.

lRlVgym.png


Sonuç hüsranla bitiyor.
 
Ben de bu ürünün aynından 1 yıl önce Darty'den almıştım. Ben de yapamamıştım sonra iade ettim.
 
Sanırım cihaz XP uyumlu veya 64bit desteklemiyor. Air'in bi ürününde bende bu sıkıntıyı yaşadım oda wireless adaptördü. 64bitde hiç bir şekilde çalışmamıştı.
 
Ben de Xp 32 Bit yüklüydü yine olmadı. Ürün bozuktur dedim yenisiyle değiştirdim. Yine çalışmadı. Başka bir cihaz aldım o da olmayınca paramı geri aldım. Bu konuda Darty bana çok yardımcı oldu. 4-5 Ürün iade ettim 1 defa neden diye sordular başka da bir şey demediler. Vatan'da 2. ürünü iade ederken sorun yaşamıştım.
 
Peki hangi ürünü önerirsiniz bana? Windows 8 destekli, kaliteli,ucuz olan? Ürünü 1.5 ay önce aldım. İade etsem o ürünün değeri kadar başka bir ürün alsam olur mu?

Bu arada biraz daha bekleyeyim belki Burak veya Recep Bey yardımcı olabilirler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1.5 ay önce aldığınız ürünü bence iade almazlar. Nereden aldığınıza da bağlı olabilir ama. TP-LINK diye düşünüyorum ben başka kullanıcılar ne önerir bilmiyorum ama bir de şu listeye bakın. TP-LINK
 
Ben 3 ürün aldım. 3.'yü kullanıyorum. 1.'yi iade ettim 2.'yi almadılar. Gerekçeleri ise 1. ürün kullanıcı memnuniyeti 2. ürün firma yararımı çıkarımı öyle bir şey demişti Vatan Avcılar'da ki görevli. Sonra müşteri hizmetleriyle konuştum 2.'yi de aldılar. Özetle bence iade almazlar 7 gün koşulsuz iade var diye biliyorum. Ancak siz yine de müşteri hizmetleriyle konuşun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı