Çözüldü Xperia S Boot Loop'a Girdi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ömer Gündüz

Kilopat
Katılım
4 Şubat 2012
Mesajlar
3.204
Çözümler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Abi ya, bazı uygulamalar için root etmek gerekiyordu daha önce yaptığım iş, bootloader açıp root ettim, root complete dedi, program kendini kapattı telefon yeniden başlaması gerekiyor ama Sony ekranı ve mavi ışık yanıyor siyah ekran oluyor açılmıyor kısır döngüye girdi sürekli böyle yapıp duruyor. Gene rahat duramayıp kurcaladım. Abi CWM Recovery menüye girebiliyorum. Ordan reboot desemde olmuyor. Off.. Sadece root ettim bootloader açıp. Ne yapmam lazım? Şuradaki cevaptaki adımları izlesem düzelir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Denemedim aklımda olan bir şeydi ama emin olmak istedim daha da beter olmasın diye. Flashtool ile deneyeyim umarım patlamaz. Nasıl yapılıyor flashtool ile unuttum yardımcı olacak var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bootloop yaşayanlara önerilen ilk şey bu olmuş. CWM Recorvery ile flashla bence en son stock firmware'yi.
 
Abi sana şöyel bişey diyeyim ben ilk JB ROM'unu CWM Recovery ile attım o .rar uzantılıydı. Bunun üstüne güncellemeler geldi elimde en son rom var o .ftf uzantılı. Yine de yapabiliyo muyum CWM'den?
 
Egemen abi sağolsun çözdüm sorunu. Bu sorunla karşılaşanların genelde en banko gittiği çözüm yoluna gittim bende. Zaten yüklü olan ROM'u, flashtool ile tekrar yükledim. Telefon looptan çıktı ve normal bir şekilde boot etti...
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı