Çözüm almak için mesajımı silen moderatör

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle mesajınız üzerinden gidelim. Kırmızı olan ilk hali, yeşil olan sonradan düzenlenmiş hali.


düzenlenmiş/düzenlenmemiş mesaj.png


The G.O.A.T dedi:
Yardımcı olmakta suç olmuş. Çipset sürücsünü anakart linkinden indirmekte mantıklı.

Buradaki hiçbir de/da eki bulunma eki değil. Aynı kelimeleri bulunma eki olarak kullanalım:

The G.O.A.T dedi:
Yardımcı olmakta sorun yok.
Yardımcı olma eyleminde sorun bulunmuyor.

The G.O.A.T dedi:
Çipset sürücüsünü anakartın sitesinden indirmekte mantıklı bir şey yok.
Çipset sürücüsünü anakartın sitesinden indirme eyleminde mantık bulunmuyor.

Gördüğünüz üzere sizin yazdığınız ve olması gereken farklı. Uyarıda herhangi bir hata söz konusu değil.

Attığınız rapora gelelim:


The G.O.A.T dedi:
Bu kadar kızdın demek ha? 😳 De nin yazımı yanlış değildi. Bulunma anlamında yazıldı. Mesajları da silmişsin. Başkasının baktığı konuya mesaj yazmak yasaksa kurallarda belirtlilmeli. İsteyen istediği konuya yazar. Bunun konusunu da açacağım. O zamanda Yönetime iletildi dersin. Çözüm kasmak etik bir davranış değil.

The G.O.A.T dedi:
Mesajları da silmişsin.

Konuda silinen bir tane bile mesajınız bulunmuyor.

The G.O.A.T dedi:
Başkasının baktığı konuya mesaj yazmak yasaksa kurallarda belirtlilmeli. İsteyen istediği konuya yazar.

Yasak değil, zira siz de onaylarsınız ki bu sebepten herhangi bir ceza almadınız. Yasak olsaydı alırdınız. Yasak değil, forum etiği. Konuya bir kişi başlar, bir kişi bitirir. Herkes gördüğü çözülmemiş konuya atlamaz. Atlarsa yaptığı şey destek değil köstek olmak olur.

The G.O.A.T dedi:
Çözüm kasmak etik bir davranış değil.

Başkasının yazdığı konuyu, 2 saat sonra mesaj atarak bölüyorsunuz. Bir tarafta konuya başından beri yazan birisi, diğer tarafta konuya ortasından dahil olmuş birisi var. İlk kişide herhangi bir çözüm kasma arzusu görünmüyor, normal bir şekilde konusuna yazıyor sadece.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı