Çözüm CS:GO 60 FPS sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Teknoloji Takip

Hectopat
Daha fazla  
  • Asus K555ln-xo078H
  • 8GB RAM
  • i5-4210U İşlemci
  • 840M 2GB 64bit Ekran Kartı
  • 1 TB HDD
Ekran kartı güncel, Java 32 bit 64 bit güncel, Adobe Air güncel, Flash player güncel.
Başka ne yapabilirim arkadaşlar? Laptopta 1368x768 ekran var ve oyunu indirdiğim standart ayarlarda oynuyorum. 60 FPS ayarlarda oynuyorum, az değil mi? Nasıl arttırabilirim bu FPS'yi? Yüksek ayarlarda oynamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlardan V-Sync'i kapatın. Kapalı ise konsoldan "fps_max 120" komutunu girin. ( Değeri değiştirebilirsiniz )

''fps_max 0'' komutunu girin. Bu komutla sisteminizin çıkabildiği en üst fps'ye çıkarsınız. Ayrıca V-Sync açık ise kapatın. Görüntü ayarlarınıda olabildiğince düşük tutun. Eğer sisteminiz 4 çekirdek ve üstü ise görüntü ayarları kısmından ''Çoklu CPU Kullanımını'' açın.

Son düzenleme:
100 FPS V-sync olmadan oynayacağıma 60 FPS V-sync açık oynarım. Ekranın dalgalanması beni deli ediyor.

60 FPS CSGO icin gayet yeterli bir FPS. V-sync kapayabilirsiniz fakat FPS'nin sabit kalmasi daha yararli.

Sorun son Windows 10 güncellemesi sonrası gerçekleştiyse DVR'ı kapatın:

upload_2016-8-14_12-43-7-png.180205

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı