Çözüm istemek yasaklansın

Oberstleutnant

Megapat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Son zamanlarda forumda çözdüysem işaretle; ben cevabı verdim, çözüldü işaretle diyen kişiler görüyorum. Hatta 4. cevap yazan olmalarına rağmen. Bu tür dilenciliğin bir yaptırımı olması gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzsüzlüğe bir ceza gelecek mi bunu merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda forumda çözdüysem işaretle; ben cevabı verdim, çözüldü işaretle diyen kişiler görüyorum. Hatta 4. cevap yazan olmalarına rağmen. Bu tür dilenciliğin bir yaptırımı olması gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzsüzlüğe bir ceza gelecek mi bunu merak ediyorum.

Konu sahibi çözüm olarak işaretlemeyince de insanlar sorunu nasıl çözdüğünü bilmiyor. Tabi rapor yollamak daha mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çözüm sayın artınca bir konuda tavsiye verdiğinde insanlar profiline bakıp "Aaa bunun çok çözümü var bilgili biri demek ki." diyordur bu sebeple bence.

Onu bunu bırak da çözüm olarak işaretle bu mesajı.

"Çözüm" istemektense rapor atabilir. Hem mesaj yazmamış olur, hem daha iyi sonuç verir.
1629918587399.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı