Çözüm Oyuncu bilgisayarı aldıktan sonra oyun oynamak istememek

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mutluww

Hectopat
Katılım
18 Ağustos 2017
Mesajlar
180
Bu sorun sadece ben de var zannediyordum meğersem birçok insan bu durumdan muzdaripmiş, bilgisayar kargoyla eve gelince direkt oynamak istediğim oyunları indirdim her şeyi Ultra'ya çektim ama keyif almıyordum. Moralim bozulmuştu peki sorun neydi? Sorun açıkça belli birçok insanın hayatında belirli problemler var, aslında o sorunları çözmek istiyorsunuz ama yapamıyorsunuz, erteliyorsunuz ve çözümü bilgisayar gibi farklı şeylere odaklanmakta arıyorsunuz. Belki gerçekten oyun sevmiyor da olabilirsiniz bu da bir ihtimal. Yani demem şu ki bilgisayardan ve oyunlardan keyif alacaksınız ama siz ne kadar farkında olmasanız da bünyeniz tamamen yaşadığınız sorunlar üzerine kurulmuş. İlk önce onlarla yüzleşip çözüme kavuşursanız deli gibi oyun oynamaya devam edebilirsiniz, çünkü artık oyun oynarken sadece oyunu düşüneceksiniz başka şeyleri değil.
 
Gerçekten faydalı bir konu. Bu tarz konular açmanız güzel bir şey, umarım bu tutumunuz devam eder.
Bilgisayar almak için 3 ay para biriktirdim. Aldıktan 2 gün sonra iade etmeyi düşündüm çünkü yaşadığınız sorunlar eğer sizin için ciddiyse bilgisayar asla bunu düzeltemiyor ve ben de öyle bir beklenti içindeydim.
 
Olabilir, benim için durum böyleydi sizin için farklı olabilir.
Şimdi dönsem o eski bilgisayarıma yine zevk alamam. Çok farklı esrarengiz gizli bir vaziyet bu 😀 Yani yanlış anlaşılmasın anlattıklarım. İnsan tamahkardır, ihtiyaçları istekleri bitmez. İstediğine ulaşınca sıkılır hep daha iyisini daha güzelini ister. Bu bitmek bilmeyen arzular aslında hastalık gibi kötü bir bağımlılıktır. Hayal edemediği hayatı yaşayanlar yapacak bir şey kalmayınca intihar ediyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı